Що відомо про співачку Гелю Зозулю та її зв'язок з Тарасом Цимбалюком

Сьогодні,   10:30    608

Геля Зозуля стала справжньою зіркою TikTok

Геля Зозуля – свіже ім’я в українській музиці. Співачка стала популярною завдяки хіту «КоляГаля», який вперше випустила на платформі TikTok, а от в YоuTube кліп на цю композицію набрав уже понад 2 мільйони переглядів.

ТаблоID розкаже усе, що відомо про Гелю Зозулю. Яке її справжнє ім’я? Хто знімається у кліпах артистки? Та як вона характеризує музичний напрямок, у якому співає? Тільки найцікавіше – у матеріалі.

Геля Зозуля Колір музики

Справжнє ім’я Гелі Зозулі

Геля Зозуля родом із Житомирської області. Ще в школі вона зацікавилася музикою. Опанувала фортепіано та бандуру. Чи не щовечора майбутня артистка писала вірші, до яких потім створювала музику. Геля має чимало текстів у своєму арсеналі і зараз, як вона сама говорить, показує їх людям.

Співачка Геля Зозуля

Геля Зозуля всі пісні пише сама

Перша популярність прийшла до дівчини завдяки саркастичному хіту «КоляГаля», який вона виклала уTikTok. На черзі був кліп, який вона зняла за 5 тисяч гривень і запросила чи не усіх рідних, зокрема дідуся і бабусю, та знайомих. Як результат – понад 2 мільйони переглядів.

До речі, саме коли створювалася ця композиція, виник і псевдонім співачки. Її справжнє ім’я – Ангеліна. Геля – на честь бабусі Галі, яку в родині так називають, а Зозуля – музичний інструмент зозулиця.




Власний музичний напрямок

У 17 років Геля переїхала до Києва, де вступила одразу у два навчальні заклади: КНУ ім. Шевченка, де вивчає журналістику, та Інститут музики ім. Глієра, де колись вчилась, зокрема, Тіна Кароль.

Останні новини:  Зірка «Трансформерів», Шая Лабаф, якого звинувачують у насильстві, затягує судовий процес

Так само різнопланово Зозуля ставиться і до музичних жанрів. Вона не позиціонує себе винятково з напрямком поп чи шансон. Вона каже, що має власний – стиль Гелі Зозулі.

«Така в мене натура, мені подобається все і я хочу все використовувати у своїх піснях», — зазначала дівчина.

Геля Зозуля - співачка з тік-ток

Геля не хоче обмежуватися одним жанром

Цікаво, що свого часу вона хотіла потрапити на популярний співочий проєкт «Голос країни», але далі кастингу, на якому їй відмовили, справа не пішла. Натомість разом зі своєю великою і творчою родиною Геля брала участь у різноманітних місцевих конкурсах.

Яке справжнє ім'я Гелі Зозулі

Тепер Геля бере участь і у популярних ток-шоу

Співпраця з Тарасом Цимбалюком

Як ми вже зазначили, родина Гелі Зозулі дуже творча. Її сестра теж співає. Тато готувався випускати пісню, ну а мама веде власний кулінарний блог, де має вже понад 50 тисяч підписників. Рідні з’являються у кліпах доньки.

Останні новини:  Георгій Хостікоєв перетворився на героя Матриці

Та має молода співачка колаборації і з відомими акторами, такими як Тарас Цимбалюк. Артисти разом знялися у кліпі Гелі на пісню «Бавовна».

Співачка зазначала, що дуже рада була знайомству з актором та вдячна йому, що він погодився на зйомки. Хоч і проходили вони буквально в пекельних умовах – під сонцем +35. Натомість Геля замовчує гонорар Цимбалюка і красномовно запевнила: «Розійшлися полюбовно».

Геля Зозуля і Тарас Цимбалюк

Ширилися чутки про роман цих двох, але є одне але…

Серце співачки зайняте музикою, як вона сама говорить. А на будь-які побачення у неї не вистачає часу.

Мрія про збірку поезії

Під час повномасштабного вторгнення Геля виїздила до Німеччини, де намагалася облаштувати своє життя.

«Поняття не маю, як мене сюди занесло, тому що я не хотіла їхати з України, але вже шість місяців як я тут. Це було надзвичайно спонтанне рішення. Видно мене дуже надихали рідні краї, бо тут у мене чомусь пропало творче натхнення. Але з кожним днем я повертаюсь у світ творчості. Так, я багато пропустила, але всьому свій час. Тому очікуйте нових пісень», — писала вона у своємуInstagram, де має 91 тисячу підписників, рік тому.

Останні новини:  Ексчоловік Дженніфер Лопес звинуватив її у зрадах зі скандальним P. Diddy

Та не минуло й року, як вона зрозуміла, що сумує за домом та повернулася до України, щоб розвиватися тут.

Геля Зозуля нова пісня

На пісню Гелі Зозулі «Колір музики» вже навіть зробили кавер

Попри численні позитивні відгуки щодо своєї творчості, Геля отримує і негативні коментарі та навіть погрози. Однак вона на них жодним чином не реагує. Співачка продовжує записувати фіти, наприклад, із гуртомADAM.

Геля бере участь у благодійних концертах та підтримує Збройні Сили України. Вона вважає, що її музика має розважати і відволікати у такий непростий час. Бути своєрідною терапією душі.

Крім цього артистка мріє випустити збірку власних віршів – ті, що не стали піснями. Їх у своєму доробку вона має вже понад пів сотні. Теми різноманітні – є й патріотична лірика.

Геля Зозуля Гроза

І ось Геля Зозуля виходить на новий рівень творчості

Надихається Геля будь-чим, навіть власними композиціями, які залюбки прослуховує. Зараз її творчість йде від серця і душі, де на черзі нові хіти.


pravda.com.ua