Катя Осадча показала, як балує сина Горбунова: елітний автомобіль і все найкраще (фото)

Сьогодні,   10:50    590

Катерина Осадча — мама з величезним досвідом. В неї вона стала ще раніше, ніж стала відомою. Неодноразово телеведуча зізнавалася, що зі своїм первістком ілею вони насправді росли разом. І так само вона може багато чому навчитися у нього, як і він у неї.

Катя Осадча показала, як балує сина Горбунова

Поки молода журналістка будувала кар’єру на українському телебаченні, вдома на неї чекав синочок. Тоді вона вже розлучилася з депутатом Олегом Поліщуком та виховувала сина сама, інколи прибігаючи до допомоги бабусі хлопчика.

Останні новини:  Слідча з Маріуполя опублікувала першу світлину з коханим після полону (фото)

Хтоб міг подумати, що менше, ніж через 15 років у її житті з’явиться людина, від якої зірка завагітніє. Втім, Катерина не поспішала ділитися щасливою новиною, і розповіла про цікаве положення вже тоді, коли ніяких сумнівів ні в чому не було.

Незабаром пара побралася, а потім з’явився Іван. Ще через 6 років Катерина повідомила про свою багатодітність: у зірки народився син Данила. Саме його нещодавно Катерина показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. І не в оточенні іграшок, а за кермом розкішного автомобілю Порше.

Хлопчик за кермом виглядав дуже серйозним, а одягнений був у теплий спортивний одяг. Безумовно, такий стиль йому пасує, і можливо він по впливає на його майбутнє, і хлопчик буде рухатися вперед до успіху та розкоші. Але немає сумнівів, що для батьків головне — це його щастя та здоров’я.

Останні новини:  Ріанна повертає в моду Timberland (фото)

Нагадуємо, зараз старший син Катерини Ілля навчається у Сполучених Штатах Америки та пов’язав своє життя з технологіями. Хлопець неодноразово говорив про те, що в планах у нього повернутися до України та працювати над її розвитком. Але поки що він проїжджає на батьківщину лише на канікули та проводить разом сім’єю свята. З вітчимом в нього прекрасні стосунки, і як виявилося, деякий час вони навіть жили всією сім’єю в одному будинку.

Останні новини:  Марта Костюк поділилась ніжними світлинами з рідного Києва (фото)