Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Вчора,   22:00    267

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Наталія Могилевська здійснила осінній вояж на лоно природи не просто так. Зірка, милуючись красою осінньої природи й валяючись на зеленій травичці, оголосила про очікувану прем’єру пісні.

Як називатиметься композиція, Наталка підписникам свого Інстаграм-акаунту не розповідає. Натомість шматочок відео пісні супроводжує артистку в її спілкуванні з зеленими насадженнями.

Останні новини:  Співведучий Лесі Нікітюк у Хто зверху висловився про її роман із молодим військовим

Наталка Могилевська повалялася на травичці й оголосила про прем’єру пісні

Тож можна зрозуміти, що пісня присвячена коханню. Кого любила, Могилевська не збирається відкривати навіть, співаючи. Чи щасливе те кохання, чи ні, теж поки незрозуміло. Натомість знаменитість звернулася до фанів:

“Дівчата! Пишіть свої щасливі та нещасні історії кохання. Разом і поплачемо, і порадіємо”.

Ще не почувши повного виконання пісні й не знаючи її назви, прихильники висловили захоплення композицією. Деякі зізналися, що вже її полюбили. Хтось, послухавши уривок, дійшов висновку:

“Не важливо, як закінчиться історія кохання. Важливий момент. Момент щастя”.

Деякі й справді почали пригадувати власні історії кохання. Інші перебували у захопленні від поведінки Могилевської на природі:

“Кайфова Наталя! Завжди усміхнена і з вогником в очах! А ще і з величезним серцем”.

Шанувальники стали навперебій запрошувати Наталію Могилевську до них на гастролі в Херсон, Черкаси та інші міста нашої стражденної країни. Кожен, слухаючи шматочок композиції, пригадав щось своє, особисте, відзначивши, що не буває нещасливого кохання, адже стан закоханості – то вже неабияке щастя.





odnaminyta.com

Останні новини:  Оля Полякова, Настя Каменських та інші зірки розповіли про свої райдери