Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Вчора,   21:30    892

Гурт «Океан Ельзи» відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

Святослав Вакарчук зі своїм гуртом “Океан Ельзи” побив усі шоубізнесові рекорди, зібравши аж 5 Палаців Спорту підряд. Ще й пообіцявши тим, хто не спромігся побувати на концертах у ці дні, що повторять “на біс” навесні 2025-го.

Таким чином Святослав заткнув горлянки всіляким басковим та кіркоровим, які на всі усюди кричали, що жоден з українських виконавців не потягне навіть палац “Україна” з його 3600 місць, а не те, що 7-тисячний Палац спорту.

Останні новини:  Тарас Тополя публічно розкритикував шоу Холостяк

Святослав Вакарчук подякував за 5 концертів у Палаці Спорту

З 12 по 16 жовтня ця концертна зала стала місцем паломництва фанів “ОЕ”, які разом із фронтменом залюбки виконували найкращі композиції гурту, яких за 3 десятиліття творчої діяльності назбиралося чимало.

Святослав Вакарчук подякував за 5 концертів у Палаці Спорту

Святослав Вакарчук у своєму Інстаграм-акаунті подякував шанувальникам, вбравшись у дірявий светр:

“Незважаючи на складні умови, ми безмежно вдячні за вашу підтримку протягом цих 30 років”.

Звісно, музикант не міг у своїй промові не торкнутися подій, які розвивалися в ці дні довкола Палацу Спорту, назвавши їх “драматичними”. Але наприкінці висловив надію на краще:

“Віримо, що попереду на нас чекає ще багато років спільної музичної подорожі!”

Святослав Вакарчук подякував за 5 концертів у Палаці Спорту

Слід відзначити, що в перший день 3-годинного виступу “Океану Ельзи” все закінчилося для фанів неприємностями. На виході з концерту на осіб чоловічої статі очікували представники ТЦК з поліцією. Всіх, хто не оновив дані, згідно з чинним законодавством, забирали з собою.




А 16 жовтня, щойно розпочався концерт, оголосили повітряну тривогу. Глядачі разом із музикантами перемістилися на станцію метро “Палац спорту”, де й продовжили всім гуртом виконувати улюблені пісні. Назад до зали того дня люди вже не потрапили.

Останні новини:  Олександр Педан зізнався, чому тривалий час приховував свою дружину


odnaminyta.com