Nissan Murano змінив покоління

Вчора,   20:00    387


Nissan Murano змінив покоління




У США представили Nissan Murano четвертої генерації. У нього більше немає атмосферного двигуна V6 та варіатора.

Про «візок» японці поки не сказали жодного слова – не виключено, що це або платформа попередника, або її модернізована версія. Довжина та висота майже не змінилися, показники нової моделі – 4900 та 1725 мм відповідно. Зате в ширину кросовер додав одразу 66 мм – тепер 1981 мм. Колісна база – колишні 2824 мм. Паспортний дорожній просвіт нового Nissan Murano – 211 мм проти 175 мм у попередника.

Зовнішність оформлена у стилі Nissan Kicks та китайського Nissan Pathfinder. Так, Murano теж дісталася широка решітка радіатора з горизонтальними смужками, плюс в неї вбудовані світлодіодні лінії ходових вогнів. Серед інших особливостей дизайну – купеподібний силует, дзеркала на окремих ніжках, великий напис з назвою моделі на багажних дверях та єдина плашка ліхтарів з безліччю вертикальних діодних «штрихів». Базова та середня версії мають 20-дюймові колеса, а ось топовий Murano – вперше для моделі – «кататиме» на 21-дюймових дисках.

Останні новини:  Коли потрібно проходити обов’язковий технічний контроль авто

У п’ятимісному салоні – багатошарова передня панель, двоспицеве ​​кермо та двоповерховий центральний тунель. Вже в базі є табло, тобто об’єднані екрани панелі приладів та мультимедійної системи (кожний діагоналлю 12,3 дюйма). Крім того, у списку стандартного обладнання значиться двозонний клімат-контроль з сенсорною панеллю керування.

Як і передбачалося, атмосферник V6 3.5 (262 к.с., 325 Нм) та варіатор відправлені у відставку. Їм на заміну прийшли бензинова «турбочетвірка» 2.0 VC-Turbo зі змінним ступенем стиснення та класичний 9-ступеневий «автомат». На новому Nissan Murano двигун видає 243 к.с. та 352 Нм. Базова версія може бути з переднім або повним приводом, інші повнопривідні за замовчуванням. Гібридні версії для моделі не заявлені, принаймні поки що.

Останні новини:  Rivian розпочав судову битву з найбільшим у світі постачальником автозапчастин Bosch

Американцям Murano буде доступний у трьох комплектаціях – SV, SL та Platinum. Усі виконання мають світлодіодну оптику, підігрів передніх крісел, бездротову зарядку для смартфона, систему активного шумоподавлення, адаптивний круїз-контроль, системи автогальмування, утримання у смузі руху та моніторингу «сліпих» зон. Починаючи з версії SL з’являються панорамний люк, обігрів керма, аудіосистема Bose, камери кругового огляду (включно з функцією «прозорий капот»). Топовий Nissan Murano Platinum – це ще вентиляція та масаж передніх крісел, підігрів задніх сидінь, проєкційний дисплей.

Останні новини:  Названо топ-5 вживаних авто з Німеччини за 1000 євро

У Штатах старт продажів Nissan Murano нового покоління запланований на початок наступного року. Цін ще немає. Попередній кросовер там зараз коштує від 38 740 доларів. А ви просто зараз маєте можливість придбати атрибутику Nissan у нашій крамниці – собі або на подарунок.


avtomir.ua