Фанати серіалу «Сімпсони» стверджують, що один із епізодів 1996 року передбачив урагани у Флориді, які сталися цього місяця. Вони звертають увагу на серію «Hurricane Neddy», де місто Спрінґфілд страждає від шторму, що, на їхню думку, нагадує нещодавні події у штаті, пише Daily Star.

Як і в шоу, на Флориду обрушилися масштабні повені, через які рівень води піднявся до другого поверху будинків, змушуючи людей будувати імпровізовані плоти для порятунку. У реальному житті, як і в «Сімпсонах», рятувальники працювали цілодобово, евакуюючи людей з небезпечних зон.

Останні новини:  Хороший день для світу: Байден відреагував на смерть голови ХАМАС


У TikTok з’явився відеокліп, який порівнює сцени з епізоду з реальними подіями у Флориді. У підписі зазначено: «Сімпсони вже знали, що історія повторюється через 100 років». Користувачі коментують, що шоу слід сприймати серйозно. Один з них зазначив, що «Сімпсони — це пророки. Усе, що вони показують, збувається». Інший додав: «Сімпсони завжди мають рацію».

Останні новини:  Боррель назвав ситуацію перед виборами в Грузії гнітючішою, ніж у Молдові

Однак не всі погоджуються з такими висновками. Деякі скептики стверджують, що «Сімпсони» нічого не передбачають і що це лише мультфільм. Вони закликають знайти приклад, коли шоу справді точно передбачило події, і стверджують, що таких випадків не існує.

Останні новини:  У Брюсселі офіційно заявили про зупинення вступу Грузії до ЄС

Фанати серіалу мають на це свою відповідь. За їхніми словами, протягом багатьох років «Сімпсони» продемонстрували чимало зловісних збігів між світовими подіями та сюжетними лініями серіалу. У липні цього року Channel 4 навіть зняв з ефіру епізод «Lisa the Iconoclast», який, як стверджують, мав подібності до спроби замаху на колишнього президента Дональда Трампа під час його передвиборчого мітингу у Пенсильванії.