Компанія Kia опублікувала нові фотографії пікапа Tasman

Вчора,   20:31    271

Як очікується, модель вийде на ринок уже наступного, 2025 року. А розсекретять новинку вже зовсім скоро – 29 жовтня на автосалоні в Джидді. Модель, призначена для жорстких умов експлуатації, отримала сучасний дизайн і позашляхові характеристики.

Компанія Kia опублікувала перші офіційні зображення нового пікапа Tasman, повністю знявши з нього камуфляж. Модель буде представлена публіці 29 жовтня в Джидді, Саудівська Аравія. На фотографіях видно, що вантажівка отримала рейлінги і антену “акулячий плавник” на даху, а також традиційні зовнішні дзеркала і звичайні дверні ручки. Корму автомобіля прикрашено вертикальними ліхтарями з малюнком у вигляді скоб, розташованими вздовж борту, і великим написом із назвою марки і моделі. У нижній частині кузова встановлено підніжки, що полегшують доступ до салону.

Останні новини:  Представлено новий позашляховик Geely Cowboy

Компанія Kia опублікувала нові фотографії пікапа Tasman
Kia
Компанія Kia опублікувала нові фотографії пікапа Tasman
Kia
Компанія Kia опублікувала нові фотографії пікапа Tasman
Kia

Крім того, компанія повідомила, що прототипи пікапа пройшли 1777 типів випробувань, що гарантує його високі позашляхові якості, які можна порівняти з флагманським кросовером Telluride. Очікується, що Kia Tasman матиме рамну конструкцію, ймовірно, запозичену у позашляховика Mohave. За попередніми даними, вантажівку оснастять чотирициліндровим турбодизелем об’ємом 2,2 літра, який вже використовується в інших моделях Hyundai-Kia. Ймовірно, двигун працюватиме в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

У середині липня Kia випробувала пікап Tasman на суворому бездоріжжі в штаті Алабама, США. Тести підтвердили, що модель має чудові позашляхові характеристики. Пікап побудований на лонжеронній рамі, має нерозрізний міст ззаду і незалежну підвіску спереду. Старт продажів Kia Tasman заплановано на 2025 рік, і основними ринками для нього стануть Австралія та Нова Зеландія. Модель конкуруватиме з такими популярними пікапами, як Toyota Hilux і Mitsubishi L200.





nnews.com.ua

Останні новини:  Електричні BMW зможуть заряджатися за кілька хвилин та проїжджати до 1000 км