Оля Полякова повторила легендарний жест Шерон Стоун

Сьогодні,   06:30    1221

Оля Полякова вирішила викликати увагу до її з Машею Єфросиніною подкасту та нової пісні доволі нестандартно. Діяла за завченою схемою – вбралася у коротку сукню, що максимально оголила стрункі ніжки.

І хоч Оля Полякова в той момент, коли повторювала всім відомий трюк Шерон Стоун з перекиданням однієї ноги на іншу, ще й співала, мало хто звернув увагу на саму композицію. Хоча кілька відгуків щодо композиції усе ж пролунало:

“Ось цей стиль пісень просто ідеальний! Так легко звучить й душевно”.

Підписники Інстаграму співачки почали порівнювати українську співачку з голлівудською акторкою. Декому порівняння Полякової зі Стоун прийшлося до снаги.

Останні новини:  Стали відомі імена потенційних ведучих Оскару

Інші ж назвали подібне “дешевою підробкою”. Хоча деякі фани вважають Олю набагато кращою:

“Вау! Яка красуня, неповторна! Ви можете ще більше, Сонячна Царівно!”

“Олю, ви вогонь!”

“Це неймовірно сексуально!!! Які шикарні ноги…”

Отже, з коментарів ми дізналися, що артистка насправді “красуня”, “шикарна”, “неймовірна”, “вишукана”, “чарівна”, “класна”, “богиня” і взагалі “має гарні ноги й сама дуже гарна”. Комусь сподобалася сукня Полякової, а хтось помітив “повну душу ніжності”. Звісно, без хейтерів не обійшлося:

“Щось там з попою вже не те…”

А дехто зробив хоч і комплімент, але якийсь дуже сумнівний:

“Олю, дякую за приклад любові до себе!”

“Треба щось змінювати в іміджі”.

Люди з категорії, яким ніколи нічого не подобається чи які не дивилися колись давно “Основного інстинкту”, провели аналогії коротенького виступу Олі з російською балериною. Мовляв, панянка копіює Волочкову – “та виставляла ноги й ця виставляє”.

Останні новини:  Фанати Тейлор Свіфт стривожилися через її фото з побачення із Тревісом Келсі

А закінчилося все запрошенням на концерт, який Оля Полякова завжди проводить 26 жовтня. До речі, запросили на це яскраве дійство виключно “свідків церкви Олі Полякової”.





odnaminyta.com