Citroёn оновив кросовери C4 та C4X

Сьогодні,   13:04    360

В рамках Паризького моторшоу було представлено рестайлінгові кросовери С4/С4X. Автівки отримали нову мову дизайну бренду та змінений інтер’єр.

Як пише Аuto.24., компанія оновила обидві моделі в середині їх життєвого циклу. Автівки надійдуть у продаж у 2025 році. Кросовери отримали абсолютно новий дизайн з інакшим розташуванням розділених фар. Фірмова хромована подвійна решітка зникла, адже її замінила нова з овальною емблемою Citroёn.

Останні новини:  Skoda показала найменший позашляховик марки

До того ж змінений бампер став більш рельєфним, ніж раніше, з меншою кількістю пластикової обшивки та алюмінієвою вставкою. Профіль не зазнав змін, окрім нових колісних дисків.

Задня частина отримала світлодіодні ліхтарі з переробленою графікою та спойлер, однак, версія C4X не отримала цих оновлень й зберегла свій самобутній дизайн. Можливо, це пов’язано з тим, що C4X дебютував у 2022 році, через два роки після C4.

Останні новини:  Представлений BMW M4 Competition xDrive 2025

Інтер’єр моделей отримав нову цифрову панель приладів з діагоналлю в 7 дюймів, споріднену з центральним 10-дюймовим дисплеєм, та нові сидіння Citroёn Advanced Comfort. Лінійка силових агрегатів не змінилась і пропонує вибір між бензиновими, гібридними та повністю електричними трансмісіями. Вартість новинок оголосять згодом.


newsauto.com.ua