Витік даних розсекретив, як виглядатиме нове покоління Nissan Murano

Сьогодні,   18:30    301


Витік даних розсекретив, як виглядатиме нове покоління Nissan MuranoВитік даних розсекретив, як виглядатиме нове покоління Nissan Murano

За останні роки модельна лінійка компанії Nissan зазнала суттєвих змін, але в ній залишався один виняток – кросовер Murano. Середньорозмірний SUV японської марки представили в 2014 році на автосалоні в Нью-Йорку, тому недавно йому стукнуло 10 років.

Що відомо про Nissan Murano

Незабаром «Мурано» має перебратися до нового покоління, з яким автомобіль отримає суттєві зміни в екстер’єрі та інтер’єрі. І, якщо вірити свіжому витоку, чого чекати від цієї машини вже відомо.

Напередодні в соцмережі опинилися фотографії рекламної брошури нового Nissan Murano, на яких машина показана як зовні, так і всередині без будь-якого камуфляжу.

Останні новини:  Експерти назвали 6 несправностей в авто, які ніколи не варто лагодити власноруч

Судячи з зроблених знімків, Murano 2025 отримає зовсім нове оформлення передньої частини кузова, яка перегукуватиметься з компактнішою моделлю Kicks. Машині дістанеться широка решітка радіатора, оточена підсвічуванням, а також яскраво виражені повітрозабірники.

Фото: CarsCoops

Рухаючись далі можна побачити схожість кросовера з електричним SUV Nissan Ariya. Новинка здивує м’язистими стегнами і спортивнішим кузовом з гостро нахиленою задньою стійкою в порівнянні з попередницею.




Корма свіжого «Мурано» взагалі буде копією «Арії» в першу чергу завдяки світловій панелі задніх ліхтарів, що проходять через усі двері багажника.

Останні новини:  Під загрозою кожен водій: що робити, якщо зламався ключ у замку запалювання

Що стосується внутрішнього оздоблення, то застарілий інтер’єр поступися місцем свіжому дизайну зі ступінчастою передньою панеллю, цифровою «приладовою» та широкоформатним дисплеєм мультимедійної системи. До них приєднаються 2-спицеве ​​кермо і сучасна центральна консоль з набором фізичних елементів управління.

Фото: CarsCoops

Технічні характеристики нового покоління Murano поки що не розкрито. Ходять чутки, що машина буде створена на оновленій версії платформи D і отримає замість нинішнього 3,5-літрового мотора V6 на 260 кінських сил 2-літровий 4-циліндровий двигун з віддачею в 268 «сил».

Останні новини:  В Україну поставлено тягач DAF XG+ у ювілейному виконанні

Ассистувати йому належить новітній 9-діапазонної автоматичної коробки, яка замінить безступінчастий варіатор (CVT).

 


uamotors.com.ua