Юлія Саніна возз'єдналася з чоловіком за кордоном - де пара зараз

Сьогодні,   18:30    371

Пара музикантів, солістка The Hardkiss Юлія Саніна і гітарист колективу Вал Бебко, за час повномасштабної війни в Україні стала дуже обговорюваною. З чуток, чоловіча частина гурту під час закордонних гастролей залишила Україну, і повертатися поки що не планує — турів по Україні у них немає, а виступають вони лише за кордоном.

Останні новини:  Демі Мур показала, як проводить час із єдиною онучкою

Крім того Бебко і Саніній приписують проблеми у стосунках. Усі каверзні питання і пильна увага громадськості у зв’язку з цими факторами впала на плечі Юлії — Вал близько 9 місяців не з’являвся в інформаційному просторі.

Зараз у The Hardkiss концертний тур Північною Америкою, під час якого Саніній і Бебко вдалося возз’єднатися не тільки на сцені, а й у реальному житті. Гітарист у своєму блозі в Instagram опублікував романтичні кадри з коханою.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Valeriy Bebko (@val_bebko)




Ймовірно, відео було знято в Чикаго, де 11 жовтня у колективу був концерт. Артисти встигли не тільки виступити, а й вирушити на річкову прогулянку.

Останні новини:  Слава Дьомін публічно зізнався у симпатії до Злати Огнєвіч

Так у кадрі вперше за довгий час подружжя з’явилося разом поза сценою — щасливі Саніна і Бебко охоче позували на камеру.

Дивіться відео Юлії Саніної з чоловіком під час прогулянки Чикаго: