Як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Вчора,   21:30    221

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Для таких жінок, як Ольга Фреймут, Світлана Тарабарова та Неля Шовкопляс, набагато важливіше мати поряд надійного партнера, людину, з якою можна поділити радощі та смуток, того, від кого хочеться мати дітей і з ким мрієш постаріти разом. Проте, слід визнати, що зіркові жінки обирають собі супутників життя не менш привабливих, ніж вони самі.

Останні новини:  Розі Гантінгтон-Вайтлі продемонструвала стрункі ноги

Ольга Фреймут

Її обранець – Володимир Локотко, медіаменеджер, людина з досвідом та амбіціями. Він не виставляє свої почуття на показ. Вони разом виховують трьох дітей: доньку Євдокію, сина Валерія та доньку від першого шлюбу Фреймут Злату.

Ольга Фреймут з чоловіком. Скриншот фото з Мережі

Світлана Тарабарова

Вона знайшла своє щастя в особі Олексія Бондаря, який старший за неї на 14 років. Разом вони виховують трьох чудових малюків: сина Івана та доньок Марію й Поліну. Цього року пара відсвяткувала 8 річницю свого шлюбу.

Останні новини:  Стильні Бекхеми попозували на презентації кулінарного бренду свого первістка
Світлана Тарабарова з чоловіком та дітьми. Скриншот фото з Мережі

Неля Шовкопляс

Ведуча програми, яка щоранку заряджає глядачів енергією та позитивом, у житті обрала чоловіка, з яким відчуває справжню гармонію. Її обранець – Владислав, який займається бізнесом. Їхня історія кохання розпочалася з дружби, і з часом переросла у щось більше, міцніше та глибше. Разом вони виховують двох синів, що для Нелі стало справжнім сенсом життя. Владислав — не непублічна та скромна людина.

Чоловік Нелі Шовкопляс. Скриншот фото з Мережі

Кожна з цих жінок має власний погляд на кохання, на сім’ю та стосунки. Але об’єднує їх одне: вони обрали чоловіків, з якими почуваються надійно і спокійно, тих, хто стає опорою у складні часи й поділяє радість у найкращі миті. І хоча зовнішність у таких стосунках далеко не на першому місці, ці чоловіки здатні зачарувати своєю харизмою та внутрішньою силою, яка завжди буде приваблювати таких сильних і яскравих жінок, як Ольга, Світлана та Неля.





odnaminyta.com

Останні новини:  Святослав Вакарчук показав свою доньку Діану: дівчина отримала все найкраще від свого зіркового тата