Хто з українських зірок відправив своїх нащадків за кордон

Сьогодні,   01:00    1073

Хтось вважає, що ті, хто виїхав за межі країни у дитинстві, втратять зв’язок з Україною, інші ж переконані, що неважливо, де ростеш, важливо, які цінності в тобі закладені. Серед таких дітей є й нащадки відомих українських медійних облич.

Наталія Мосейчук

Наталія Мосейчук озвучує важливі суспільні проблеми та неодноразово підкреслює свою підтримку українських військових. Проте, коли мова зайшла про її старшого сина, вона заявила, що він став емігрантом, відправившись на навчання до Німеччини у 2019 році. У соціальних мережах її критикували за те, що жорстко говорячи про українців, які уникають мобілізації, телеведуча ніби то забуває, що її старший син призовного віку зовсім не поспішає мобілізуватися на передову.

Останні новини:  Святослав Вакарчук показав свою доньку Діану: дівчина отримала все найкраще від свого зіркового тата

Наталія Мосейчук розповіла про свого сина. Скриншот фото з Мережі

Катерина Осадча

Зараз 22-річний Ілля, первісток Осадчої, вже кілька років живе та навчається в США у сфері ІТ. Матір впевнена, що син ніколи не забуде, звідки він родом. А стосовно служби в армії, вона запевняє, що хлопець своїми знаннями з Америки вже робить свій внесок у перемогу України.

Останні новини:  Інес де Рамон помічена з букетом квітів без Бреда Пітта
Катерина Осадча розповіла про свого сина. Скриншот фото з Мережі

Тіна Кароль

Співачка Тіна Кароль після смерті чоловіка доклала всіх зусиль, аби забезпечити сину найкращі умови для розвитку та освіти. І Веніамін вирушив навчатися до Великої Британії. Проте, Тіна не раз підкреслювала, що хлопець живе в українській родині, яка не тільки піклується про нього, а прищеплює йому українську культуру. Він регулярно бере участь у благодійних заходах, пов’язаних з Україною, і гордо називає себе українцем, хоч і знаходиться за кордоном.

Останні новини:  Хейлі Бібер опублікувала фото чоловіка з непристойним жестом на тлі скандалу з Пі Дідді
Тіна Кароль розповіла про свого сина. Скриншот фото з Мережі

Серед зіркових родин, чиї діти навчаються закордоном, є також сини та донька Віталія Кличка, діти Ольги Фреймут, доньки Лідії Таран та Маші Єфросиніної. Цей список можна продовжувати довго. Легше перелічити тих, хто обрав залишити своїх нащадків в Україні.





odnaminyta.com