США розширили санкції проти нафтового сектору Ірану

Вчора,   20:02    170

США розширили санкції проти нафтового сектору Ірану

Фото: Unsplash

США оголосили нові санкції проти Ірану

Обмеження запровадили проти значної частини тіньового флоту танкерів і незаконних операторів, які перевозять нафту іранського режиму на експорт.

Міністерство фінансів США розширило санкції проти нафтового та нафтохімічного секторів Ірану санкції через масовану ракетну атаку Тегерана проти Ізраїлю. Про це у п’ятницю, 11 жовтня, повідомили в Офісі контролю за іноземними активами Мінфіну США (OFAC).

Останні новини:  У Польщі заявили, що Спецтрибунал проти РФ з'явиться найближчим часом

Зазначається, що обмеження запровадили проти десяти організацій у кількох юрисдикціях. Крім того, санкції запроваджені щодо 17 суден через їхню участь в операціях Національної іранської нафтової компанії (NIOC), проти яких раніше США уже запровадили обмеження.

Крім того, Держдепартамент США запровадив обмеження щодо шести організацій та шести суден. Причиною стала свідома участь в операціях з купівлі-продажу й транспортування нафти і нафтопродуктів з Ірану.

Зазначається, що обмеження спрямовані проти значної частини тіньового флоту танкерів і незаконних операторів, які перевозять нафту іранського режиму на експорт.

Останні новини:  Індія опинилася в трійці найбільших постачальників заборонених технологій для РФ – Bloomberg


korrespondent.net