Каньє Вест найняв людину для стеження за Б'янкою Цензорі

Сьогодні,   17:30    270

Джон Доу вимагає від колишнього роботодавця матеріальної компенсації за емоційний розлад, погрози та порушення трудового законодавства Каліфорнії.

Колишній співробітник Каньє Веста на ім’я Джон Доу з Мічигану заявив, що репер найняв приватних детективів, які стежили за його дружиною Б’янкою Цензорі, повідомляє Rolling Stone. Про це йдеться у позові на 22 сторінки, поданому Доу до суду Лос-Анджелеса. Він позивається до колишнього роботодавця за заподіяні емоційні розлади, погрози та кілька порушень трудового кодексу Каліфорнії, вимагаючи відшкодування невиплаченої заробітної плати, гонорарів адвокатів, а також загальних і штрафних збитків, які будуть визначені в суді.

Останні новини:  Сара Джессіка Паркер у срібних трояндах здійснила ефектний вихід у Нью-Йорку

Згідно з документами, отриманими виданням, робота Доу полягала в «обмеженні ризиків Веста і негативної преси», розслідуваннях і угодах про нерозголошення інформації.

Особливо примітним завданням Yе було змусити Доу найняти приватних детективів, щоб вони таємно стежили за його дружиною Бьянкою Цензорі, коли вона подорожувала одна, щоб відвідати сім’ю в Австралії.

Доу посилається на те, що в травні Вест почав демонструвати «нестійку поведінку», включно з витратою $850 тисяч на набір титанових зубів і звільненням «більшості керівництва Yeezy». Серед тих, хто потрапив під скорочення, — колишній глава штабу Майло Яннопулос, який звинуватив Каньє в пристрасті до закису азоту. Джон вважає, що це захоплення репера «зіграло роль в ухваленні Вестом рішень у той час».

Останні новини:  Біллі Айліш розповіла про хворобу, яка мучить її з дитинства

«Мій клієнт вважає, що є прямий зв’язок між закисом азоту і зростанням параної, коли Доу працював на Веста», — сказав адвокат Доу Рональд Замбрано.

Згідно з позовом, Доу звільнили в середині травня, коли йому зателефонував викладач Академії Донда «з приводу побоювань з приводу безпеки деяких учнів».

Позивач повідомив керівництву Yeezy про дзвінок, і «майже одразу» Вест нібито «подзвонив Доу, щоб кричати, лаятися і погрожувати йому завданням серйозних тілесних ушкоджень, включно зі смертю, якщо Джон повторить те, що дізнався від співробітника Донди». Як стверджується в позові, Каньє сказав Доу, що той для нього «мертвий», і увімкнув запис «страшних голосів, які погрожували заподіяти шкоду».

Останні новини:  Міла Куніс розкрила секрет свого щасливого шлюбу