Найкрасивішим чоловіком у світі виявився актор: як він виглядає

Сьогодні,   17:00    167

У ймовірного нового «агента 007» майже ідеальна загальна форма обличчя

Згідно з науковими даними, британський актор Аарон Тейлор-Джонсон, який претендує на роль нового Джеймса Бонда, опинився на першому рядку рейтингу найкрасивіших чоловіків у світі. Зірка серіалу «Емілі в Парижі» Люсьєн Лавісконт — на другому, а ірландський актор Пол Мескаль — на третьому.

Останні новини:  Міла Куніс розкрила секрет свого щасливого шлюбу

За допомогою методів комп’ютерного картування обличчя, розроблених доктором Джуліаном де Сільвою, пише metro, було встановлено, що Аарон Тейлор-Джонсон має рейтинг точності 93,04% відповідно до грецького золотого перетину.

«Що робить Аарона таким винятковим, то це загальна форма його обличчя, яка при оцінці 99,2 відсотка всього на 0,8 відсотка відрізняється від ідеальної«, — сказав експерт.

Останні новини:  Ріанна носить оверсайз куртку з акцентним міні
Аарон Тейлор-Джонсон

Хто такий Аарон Тейлор-Джонсон

Відомим Аарон став завдяки ролі у фільмі «Ангус, стрінги та поцілунки взасос» 2008 року, де він зіграв Роббі. У 2010 році зіграв головну роль підлітка Дейва Лізевскі у фільмі «Пипець», за яку отримав номінації на премії «Teen Choice Awards». У грудні 2024 року з ним вийде фільм Marvel «Крейвен-мисливець».




Одружений 34-річний британець з режисером «50 відтінків сірого» Сем Тейлор-Джонсон. Вона, до речі, старша за коханого на 23 роки.

Останні новини:  Оля Полякова показала фаната, який вибіг на сцену без одягу
Сем Тейлор-Джонсон Аарон Тейлор-Джонсон
Аарон Тейлор-Джонсон