Байден може взяти участь у наступному Рамштайні

Вчора,   20:00    193

Байден може взяти участь у наступному Рамштайні - Білий дім

Фото: REUTERS

Президент США Джо Байден

На наступній зустрічі Контактної групи з питань оборони України Рамштайн очікуються конкретні кроки для членства України в НАТО.

У Білому домі поки не ухвалили рішення щодо участі президента США Джо Байдена у наступному засіданні Контактної групи з питань оборони України у форматі Рамштайн проте опрацьовують деталі перенесеного візиту глави держави до Німеччнини. Про це у четвер, 10 жовтня, сказала речниця Білого дому Карін Жан-П’єр, передає Укрінформ.

Останні новини:  У Румунії суд зняв з виборів президента кандидатку, що хотіла анексувати частину України

Вона наголосила, що для Байдена вкрай важливо бути присутнім на цій зустрічі.

«Ми намагаємося опрацювати це, усі деталі. Для президента важливо це здійснити», — сказала представниця адміністрації американського президента.

Відповідаючи на запитання, чи відбудеться Рамштайн-25 на рівні глав держав, або ж буде проведене на міністерському рівні, Жан-П’єр повідомила, що питання ще узгоджується.

Зазначимо, що 25-те засідання контактної групи мало відбутися у Німеччині 12 жовтня. Зустріч вперше передбачалась на рівні лідерів країн.

Останні новини:  На скільки Гарріс випереджає Трампа: у США провели загальнонаціональне опитування

Засідання у форматі Рамштайн не відбудеться 12 жовтня. Зустріч лідерів США, Великої Британії, Франції та Німеччини також переноситься.


korrespondent.net