Гібридний кросовер BMW X3 підготували для штурму бездоріжжя

Сьогодні,   17:01    208

Німецький автовиробник у рамках кампанії з просування оновленого кросовера BMW X3, який лише надходить до дилерів компанії, підготував позашляховий варіант новинки для участі у Rebelle Rally. Змагання змушують команди орієнтуватися старомодним способом без смартфонів чи GPS.

 

У рамках Rebelle Rally учасники подолають 2500 км через пустелі в Каліфорнії та Неваді. Для успіху на офроаді кросовер оснастили додатковим захистом двигуна та трансмісії та колісними дисками Rotiform, які одягнені в шини Falken Wildpeak A/T Trail. До них приєдналися багажник на даху Front Runner Slimline II, ящики для зберігання корисних дрібниць Wolfpack і допоміжні ліхтарі від Rigid Industries. Новий BMW також має керамічне покриття та сатинову захисну плівку.

Останні новини:  Зможуть імітувати літаки та класичні авто: електромобілі Honda отримають власні саундтреки

Автовиробник не опублікував фотографії інтер’єру, але сказав, що модель має спеціальні “рішення для зберігання, виготовлені студентами BMW Manufacturing Talent Factory”.

Модифікований кросовер приводиться у рух 3,0-літровим рядним шестициліндровим двигуном з турбонаддувом у поєднанні з м’якою гібридною системою на 48 В, у якій електромотор інтегрований у восьмиступінчасту автоматичну коробку передач. Така установка забезпечує кросоверу 393 к.с. і 580 Нм. Цього достатньо, щоб автомобіль міг розігнатися від 0 до 100 км/год за 4,5 секунди.

Останні новини:  У Європі хочуть заборонити продаж Tesla Cybertruck



autogeek.com.ua