Залишилося після удару: військові ЗСУ показали оригінальний метод поповнення пальним (відео)

Сьогодні,   12:22    1197

Солдати ЗСУ проявили неймовірну «кмітливість» і знайшли спосіб, як поповнити запаси пального для власних потреб. Водночас вони сподіваються, що «не отримають» дисциплінарних покарань за своє оригінальне рішення.

Один із військовослужбовців ЗСУ продемонстрував, як відбувається процес зливання палива з бака збитого російського ударного безпілотника «Shahed». Відповідний ролик було розміщено на одному з Telegram-каналів.

Останні новини:  Екіпаж нічного бомбардувальника знищив вже 12 російських танків (ВІДЕО)

Один з українських військових зняв відео, як його колега сидить навпочіпки біля корпусу планера російського ударного БПЛА й намагається відкачати пальне із паливного бака безпілотника.

Під час цієї процедури, його колега просить бути тихіше, інакше їх «спалять». Солдат, який знімав відповідні кадри, заявив, що краще постоїть «на фішці» [подивиться, щоби їх ніхто не побачив. — Ред.].

Останні новини:  Найбільша у світі наземна вітряна турбіна на 15 МВт живить 160 000 будинків (відео)

Далі, ймовірно, автор відео каже іншому військовослужбовцю ЗСУ в жартівливій формі про те, як «важко» живеться українським військовим.

«Бідні воєнні… З «Шахеда» бензин п*здимо», — чується на кадрах сміх з вуст обох військових.

А поки його колега займався відкачуванням бензину з бака «Шахеда», автор відео повторював, що переживає, аби «їх обох не спалили», інакше «буде п*зда».

Останні новини:  Піротехніки Донеччини знищили ручний протитанковий гранатомет РГВ-90 та постріл до нього (відео)