Які кольори носити, якщо у тебе сиве волосся: поради стилістів

Сьогодні,   18:20    238

Після того, як ти вирішиш не зафарбовувати сивину, у твоєму житті багато чого зміниться.

Наприклад, ти виявиш, що витрачаєш менше грошей та часу на походи до салонів краси. Однак до деяких змін доведеться звикати, особливо якщо ти була брюнеткою чи рудою кілька десятиліть. Відтінок волосся — один з найважливіших нюансів, який визначає кольори одягу, які нам лестять. Коли локони стають сивими, настає час по-новому подивитися на свій гардероб — ось які кольори радять додати до нього стилісти.

Синій

Як пояснює стиліст Патрік Кенгер, є одне важливе правило, якого слід дотримуватися, якщо в тебе сиве волосся: колір предметів гардероба не повинен дублювати їх відтінок, інакше образ вийде надмірно блідим і «вилиняв».

Останні новини:  Немиті вікна можуть бути небезпечними для здоров’я

Патрік радить обігравати риси обличчя — на його думку, зеленооким і блакитнооким жінкам найкраще підійде одяг синього кольору — вона допоможе виділити очі.

Коричневий

Те ж правило працює для власниць карих та горіхових очей. «Підкреслюйте теплий колір, а не сивину, використовуйте для цього коричневий колір і його відтінки», — радить стиліст.

Сірий

Хоча сірий колір і небезпечний для тих, хто не зафарбовує сивину, він не є табу — як пояснює Кенгер, треба просто знайти свій варіант. «Роблячи це, переконайтеся, що колір не такий же темний або світлий, як ваше волосся. Якщо вони світлі, вибирайте вугільно-сірий, і навпаки», – рекомендує Патрік.

Останні новини:  Назвали ідеальну супутницю за знаком Зодіаку

Червоний

Неважливо, якого кольору в тебе очі чи волосся — червона сукня завжди виглядатиме приголомшливо. «Жінка зі сріблом у зачісці, одягнена у червоне — це завжди красиво та елегантно», — каже стилістка та дизайнер одягу Клер Холден.

Чорний

Ще один колір, який, на думку Холден, дуже пасує жінкам із сивим волоссям — це чорний. Однак він леститиме не всім: Клер радить носити чорний одяг лише тим, у кого холодний підтон шкіри, і при цьому завжди оцінювати результат: якщо тобі здається, що контраст зі шкірою вийшов занадто різким і зробив тебе блідою, подумай про лавандовий або теплий рожевий колір, який зробить образ м’якшим.




Фуксія

Жінкам із теплим підтоном шкіри Холден рекомендує звернути увагу на фуксію та бордовий колір. «Вони відмінно доповнять ваше обличчя або волосся, — каже Клер, — а помада відповідного відтінку зв’яже все воєдино».

Останні новини:  Як легко відмити раковину: покрокова інструкція

Рожеве золото

Як пояснює власниця магазину прикрас Лексі Таубі, з сивим волоссям відмінно поєднується не лише одяг певного кольору, а й деякі ювелірні вироби. «Додайте до свого образу сережки з рожевого золота — на фоні сивини вони засяють», — говорить Лексі. А ось біле золото чи срібло, на її думку, можуть виглядати із сивими локонами «монотонно».