30-річна дружина Віктора Павліка зробила неочікувану заяву про поповнення

Вчора,   22:00    293

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова завжди мріяла мати мінімум двох дітей. Та, зіткнувшись зі складним материнством, Катя вже не впевнена, що хоче стати мамою вдруге.

Катя Репяхова – четверта дружина відомого українського артиста Віктора Павліка, яка молодша за нього на 28,5 років. Також дівчина являється відомою блогеркою. У своєму блозі Катя ділиться подробицями особистого життя з Павліком та показує свої материнські будні. Зараз у Каті одна дитина – 3-річний син Михасик. Та дівчина ніколи не приховувала, що мріє мінімум про двох дітей.

Останні новини:  Злата Огнєвіч розповіла, що відчувала до Андрія Хливнюка, коли писали дует

3-річному сину Віктора Павліка від Репяхової прописали ліки від шизофренії

Та материнство у Каті дуже не просте. Син від Павліка Михасик має затримку мовленнєвого розвитку. У 3,5 роки хлопчик зовсім не говорить. Репяхова відвідала з сином безліч лікарів, зробила купу досліджень і зараз водить Михасика на різні заняття до спеціалістів. Все, щоб хлопчик швидше заговорив.

На днях Репяхова у своєму Інстаграм-блозі показала, що з самого ранку повезла Михасика до лікаря. Прокинувшись зранку, Катя побачила, що у сина опухше підборіддя. Катя дуже перелякалася, подумавши, що у хлопчика може бути набряк Квінке, чи  страшна хвороба – епідемічний паротит, яку в народі називають “свинкою”.

Останні новини:  Ексдружина Остапчука Христина Горняк вперше показала свого нового бойфренда

І хоча лікар заспокоїв Репяхову і сказав, що у хлопчика запалення лімфоузала, Катя так рознервувалася, що зізналася: у такі моменти вона думає, що їй не потрібна друга дитина.

У такі моменти я думаю, може, я вже й не хочу другу дитину

, – зізналася Катя.

30-річна дружина Павліка Репяхова зізналася, що більше не хоче другу дитину

Репяхова неодноразово в інтерв’ю говорила, що вже давно готова до другої вагітності. Втім, дівчину весь цей час зупиняв її чоловік – Віктор Павлік. 58-річний артист боїться брати на себе таку відповідальність, через власний вік. Та Катя весь час запевняла, що рано, чи пізно вмовить чоловіка на поповнення.





odnaminyta.com

Останні новини:  Скарлетт Йоханссон очолила список зірок, чиє ім'я найчастіше використовують шахраї