На тверезу голову: Луценко, Монро, Хадід, Аффлек та інші зірки, які відмовились від алкоголю

Сьогодні,   06:00    656

Яскраві на екрані і залежні від алкоголю поза ним — дві історії одного життя деяких зірок. ТаблоID вирішив розповісти про тих, хто свого часу мав залежність від спиртних напоїв та зміг побороти її.

Скільки місяців без алкоголю протрималась Аніта Луценко? Чому підсіла на чарку Наомі Кемпбелл? Та до якої звички повернувся Бен Аффлек після розлучення із Джей Ло?

Монро

21 день тверезості у травні цього рокуоголосилатравесті-діва Монро. Це рішення було вимушеним, бо, як вона сама зізналася у соцмережі, алкоголь «узяв владу над її життям».

Травесті-діва Монро

Раніше Монророзповідалапро свої непрості стосунки із спиртним. І вона протягом трьох років не вживала міцні напої. Однак згодом повернулася до келиху ігристого, а на початку 2024 року зрозуміла, що вже не контролює ситуацію.

Своїм прикладом травесті-діва хотіла підтримати тих, хто теж ступив на шлях тверезості.

Melovin

У 6 років співак Melovinдізнався, що хворіє на цукровий діабет. Ця новина приголомшила молодого артиста. Але спочатку він досить легковажно поставився до цього.

Співак Меловін

Melovin продовжив свої шкідливі звички, зокрема, вживав алкоголь до того моменту, допоки йому не стало геть погано. Тоді співак забив на сполох та взяв себе у руки.

У березні 2024 року він зізнався, що вже 10 місяців не вживає спиртного.

Сергій Бабкін

Музикант Сергій Бабкін відмовився від алкоголю заради кохання. До зустрічі зі своєю теперішньою дружиною Сніжаною він настільки зловживав спиртним, що міг заснути на трамвайних рельсах.

Сергій Бабкін з дружиною

На перше побачення Бабкін теж з’явився «під градусом». Тоді Сніжана поставила йому умову: або вона, або алкоголь. Сергій обрав перше. Раніше він зізнавався, що міг дозволити собі келих вина раз на місяць.

Останні новини:  Марічка Падалко розповіла, чи примирився Євген Соболєв, який воює на фронті, з батьками-росіянами

Анна Неплях

Відмовилася від побутового алкоголізму переможниця «Міс Всесвіт — 2021» Анна Неплях. У своїх соцмережах вонарозповіла, що п’є спиртні напої 2 рази на місяць. Ба більше — жінка серйозно взялася за свій раціон та відмовилася ще й від цукру, глютену та вуглеводів. Усе заради того, аби привести себе у форму та мати струнку фігуру.

Модель Анна Неплях

Аніта Луценко

На 9 місяців відмовилась від алкоголю зіркова фітнес-тренерка Аніта Луценко. Такий експеримент приніс їй ряд переваг, про які вонарозповілапідписникам. Зокрема, покращився стан шкіри обличчя, зникло неприємне самопочуття зранку, та й витрат загалом менше.

Фітнес-тренерка Аніта Луценко

Аніта зізналася, що не мучається без алкоголю та вільно почуває себе у компанії, де його вживають. І узагалі це — найкрутіше рішення у її житті.

Артем Пивоваров

У свої 14 років співак Артем Пивоваров особисто дізнався, які наслідки можуть бути від зловживання алкоголем. Будучи підлітком він добряче напився із друзями та заснув взимку на вулиці біля пам’ятника. Скільки так пролежав теперішній артист невідомо, але як наслідок він отримав гайморит і операцію. Таких ситуацій,зізнававсяАртем, було безліч.

Співак Артем Пивоваров

Тому зараз співак негативно ставиться до алкоголю.

Белла Хадід

Супермодель Белла Хадід у 2022 роцірозповілапро свою пристрасть до алкоголю. Спиртні напої вона любила настільки, що інколи доводилося скасовувати вечірки через страх неконтролювати себе.




Супермодель Белла Хадід

Коли Хадід це усвідомила, то задумалася про відмову від спиртного. Вагому роль також зіграв лікар, який показав на МРТ вплив алкоголю на певні ділянки мозку. Белла пригадала, що після побаченого руці було важче тягнутися до келиха.

Останні новини:  Злата Огнєвіч розповіла, що відчувала до Андрія Хливнюка, коли писали дует

Позбувшись поганої звички, супермодель створила альтернативу — власний безалкогольний напій.

Наомі Кемпбелл

Світова зірка Наомі Кемпбелл у 2023 році відверто зізналася, що на початку своєї модельної кар’єристраждалана наркотичну та алкогольну залежності. Вдатися до згубних звичок Наомі підштовхнула дитяча травма, коли її покинув батько, а також смерть близького друга Джанні Версаче.

Супермодель Наомі Кепмбелл

Розпочати лікування та відмовитися, зокрема, від алкоголю її спонукав випадок у 1999 році, коли модель знепритомніла на зйомці. Тоді Кемпбелл переосмислила своє життя.

Єва Мендес

Акторка Єва Мендес теж у списку тих, хто мав тісні стосунки з алкоголем. І вони були настільки міцними, що зірці довелося у 2008 роціпроходити реабілітацію. Це була справжня зустріч із власними демонами віч-на-віч, але Єва пишається, що їй вдалося перемогти.

Єва Мендес для Vogue

Також вона пишається тими, хто на шляху звільнення від залежності. І підтримує, бо особисто знає, наскільки це важко.

Роберт Дауні-молодший

Наркотики та алкоголь з ранніх років були супутниками Роберта Дауні-молодшого. Довгий час актор не зважав на згубні звички, допоки одного разу голяка заліз до будинку сусідки та заснув на ліжку її сина. Ця історія стала тривожним дзвіночком для чоловіка.

Останні новини:  Надя Дорофєєва в коротких шортах знялась на тлі осіннього Києва

Відмова від алкоголю у 2005 році для Роберта стала рятівною і в плані кар’єри. Він почав отримувати провідні ролі у касових фільмах.

Кейт Мосс

Життя супермоделі Кейт Мосс навряд чи можна було назвати сумним. Вона не оминала гучних вечірок та підкріплювала їх добрячою порцією алкоголю.

Супермодель Кейт Мосс

Однак у 2018 році дехто з близького оточення зірки розповів, що вона вирішила відмовитися від алкоголю. На неї вплинула подруга і колишня дружина Джуда Лоу Сейді Фрост.

Кейт почала займатися йогою та серйозно взялася за своє здоров’я. Тоді замість спиртний напоїв у раціоні Мосс були зелені смузі та детокс коктейлі.

Бен Аффлек

Актор Бен Аффлек у шлюбі з Дженніфер Гарнер любив хильнути чарчину, допоки ця пристрасть не переросла у залежність. Пляшка міцного бурбону на ніч стала для Бена звичною справою.

Бен Аффлек

Згодом чоловік вирішив взяти себе в руки іпройшов курс лікування, який закінчився у 2017 році. Цією радісною звісткою він поділився із прихильниками і додав, що й надалі продовжуватиме боротьбу.

Нагадаємо, нещодавно ЗМІ писали, що Аффлек повернувся до своєї іншої шкідливої звички — паління. Причиною цьому могло стати гучне розлучення із Дженніфер Лопес.

Крім цього раніше мережу сколихнуло інтерв’ю колишньої Володимира Кличка Хейден Пенетьєр. Користувачі припустили, що вона могла бути під дією певних речовин.


pravda.com.ua