Працівник музею випадково викинув витвір мистецтва, який виглядає як бляшанки пива

Сьогодні,   19:00    132

У голландському музеї працівник викинув витвір мистецтва, схожий на дві порожні бляшанки від пива, вважаючи, що це сміття.

Робота під назвою “Всі хороші часи, які ми провели разом” французького художника Александра Лаве, на перший погляд, виглядає як дві викинуті та пом’яті банки з-під пива. Однак якщо придивитися ближче, то видно, що вони насправді ретельно розписані вручну акриловими фарбами, повідомляє Букви.

Останні новини:  Мережу розсмішив кіт, який приміряв незвичайні костюми

Проте механік, який працює в музей, побачив їх у ліфті та викинув у смітник.

Представниця музею LAM Фрук’є Баддінг сказала, що твори мистецтва часто залишають у незвичайних місцях – в цьому випадку в ліфті.

“Ми весь час намагаємося здивувати відвідувача”, – пояснила вона.

Останні новини:  Лавров зганьбився перед делегацією з Вірменії, розповідаючи про квадроберів

Кураторка Еліза ван ден Берг, повернувшись із короткої відпустки, помітила, що банки зникли. Вона дістала їх із мішка для сміття якраз вчасно, коли їх збиралися викинути.

“Тепер ми розмістили роботу в більш традиційному місці на постаменті, щоб вона могла відпочити після своїх пригод”, — сказала Баддінг.

Вона додала, що до механіка, який тільки почав працювати в музеї, “не було образи”.

  • Поліція розшукує злодіїв, які 29 жовтня розпиляли підлогу музею в графстві Ноттінгемшир у Великій Британії, щоб викрасти срібні антикваріати.
  • Національному заповіднику “Києво-Печерська лавра” передали 14 культурних цінностей, раніше викрадених російськими загарбниками з тимчасово окупованих територій України.
Останні новини:  Пєсков висловив сподівання, що Путін не знає про квадроберів