Лавров зганьбився перед делегацією з Вірменії, розповідаючи про квадроберів

Сьогодні,   11:42    1974

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров під час зустрічі зі своїми колегами з Вірменії, які приїхали до Москви на засідання ради глав країн СНД, несподівано почав обговорювати тему квадробінгу, повідомляє NV з посиланням на UAINFO.org.

Це відео швидко поширилося у соціальних мережах, викликавши хвилю насмішок над російською дипломатією. Після початку повномасштабної війни в Україні Росія опинилася в міжнародній ізоляції і тепер змушена вести перемовини переважно з членами ОДКБ, БРІКС, автократичними режимами країн третього світу, або ж із терористичними організаціями на зразок Хамасу чи Талібану.

Останні новини:  Лабрадорам вистачило лише однієї години, щоб розпорошити диван

На відео видно, як Лавров, щоб уникнути незручної тиші, поки вони чекали на президента Росії Володимира Путіна і прем’єр-міністра Вірменії Нікола Пашиняна, вирішив почати розмову на тему нової молодіжної субкультури.

Читайте також:  США дозволили країнам ЄС розпочати навчання українських пілотів на F-16

“У вас є ці квадробери?.. Це одна з головних новин. Вбираються в собак…”, – запитав Лавров, намагаючись розпочати діалог з вірменськими колегами, проте отримав здивовані погляди, які свідчили про повне нерозуміння теми.

Останні новини:  Мережу розсмішив кіт, який приміряв незвичайні костюми