Астрологиня назвала знаки зодіаку, які нічого нікому не вибачають

Сьогодні,   05:40    672

З образами так чи інакше стикається кожен із нас – важко прожити життя, не зіткнувшись із чиєюсь недоброзичливістю.

Ось тільки реагують на всі чужі — злісні — випади всі по-різному: одні вже наступного дня забувають про те, що сталося, а інші довго носяться зі своїми образами, пригадуючи їх як собі, так і тим, хто, як їм здається, зачепив їх за живе. Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки зодіаку, які нічого не забувають.

Останні новини:  Повільна мова допомагає собакам зрозуміти, що говорять люди

Телець

Тельці, за всєї своєї зовнішньої добродушності, найзлопамятніший знак зодіаку, в чому на власному досвіді можуть переконатися ті, хто на своє лихо примудрилися – навмисне чи ненароком – завдати їм образи. Представники цього знака не тільки не забудуть те, що було сказано або зроблено їхнім ворогом, а й обов’язково помстяться, вибравши вдалий момент.

Останні новини:  Який одяг купити у жовтні: 5 речей, які вам знадобляться

Рак

Ракам не вистачає сміливості для того, щоб дати відсіч тим, хто їх образив, але оскільки сама образа водночас нікуди не подінеться, представники знака не можуть придумати нічого кращого, як носитися з нею – як курка з яйцем. Більше того, вони не лише пестять і плекають пов’язану з нею гіркоту, але й роблять все, щоб про неї не забути, – наприклад, записують образливі слова.

Останні новини:  Універсальний засіб, який відмиє до блиску будь-яку поверхню

Діва

Діви люблять колекціонувати образи, запам’ятовуючи все, що трапилося, в найтонших деталях, і не забувають про них навіть через роки. Люди, які в чомусь перед ними завинили, з подивом дізнаються, що представники знака не лише нагадують їм необережні слова та вчинки, а й цитують усе сказане багато років тому слово в слово.