Енн Гетевей офіційно підтвердила свою участь у зніманнях культового фільму "Щоденники принцеси"

Сьогодні,   14:30    245

Ще у квітні Люкс розповідав тобі про можливе повернення Енн Гетевей до ролі принцеси Мії Термополіс. А вже зараз акторка офіційно підтвердила свою участь у зніманнях культового фільму «Щоденники принцеси».

У своєму профілі в Instagram зірка Голлівуду розмістила відео, в якому вона рахує до трьох. У відео використані кадри з попередніх частин стрічки «Щоденники принцеси».

Останні новини:  Анна Трінчер зізналась, що страждає на РХП

Дива трапляються. Повертаємось до Дженовії… Казка продовжується, – підписала відео акторка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Anne Hathaway (@annehathaway)




Як пише Deadline, продюсеркою третьої частини стане Дебра Мартін Чейз. Компанію їй складуть Ная Кукуков та Мелісса Стек. Сценарій до фільму пише Флора Грісон. Щодо участі інших акторів, зокрема 89-річної Джулі Ендрюс, яка зіграла бабусю принцеси, поки що нічого невідомо.

Останні новини:  Даша Квіткова влаштувала емоційну фотосесію з сином від Добриніна

Нагадаємо, що вперше стрічка «Щоденники принцеси» вийшла на екрани ще у 2001 році. Роль підлітка Мії Термополіс, яка дізнається, що вона принцеса, стала проривом у кар’єрі Енн Гетевей. За словами Енн, спочатку грати Мію Термополис мала Лів Тайлер, але потім продюсери вирішили, що краще взяти на цю роль маловідому глядачам акторку. В цілому понад 500 актрис пробувалися на головну роль.

Останні новини:  Блогер Ніколас Карма заявив, що йому погрожували пістолетом у Полтаві