Американці кинулися скуповувати “найсмертоносніший автомобіль США”

Сьогодні,   09:31    159
Американці кинулися скуповувати "найсмертоносніший автомобіль США"

Зі свіжого звіту Mitsubishi випливає, що Mirage, який йде з ринку, має ажіотажний попит: у третьому кварталі 2024 року кількість проданих “бюджетників” зросла у 2,5 раза порівняно з аналогічним періодом 2023 року! Успіхи моделі вражають, адже стрибок продажів стався на падаючому ринку, і малолітражка стала успішною наприкінці життєвого циклу.

Американський Страховий інститут дорожньої безпеки (IIHS) у 2023 році назвав Mitsubishi Mirage “найсмертоноснішим автомобілем США”. За статистикою, на мільйон зареєстрованих транспортних засобів припадає 205 смертей, це найгірший показник у країні. Однак на тлі зростаючої інфляції американці звернули увагу на переваги моделі.

Останні новини:  Перевірте свої права: водіїв штрафують на 3400 гривень за неправильну категорію

Головний аргумент на користь хетчбека і седана – низька ціна, це найдешевший новий автомобіль у США. П’ятидверний Mitsubishi Mirage коштує 16,7 тисячі доларів, за седан потрібно доплатити в середньому 1100 доларів . За ці гроші виходить непоказний, але дуже надійний транспорт: рейтинги показують, що без серйозних поломок “бюджетник” Mitsubishi здатний проїхати до 700 тисяч кілометрів.

Можливо, попит на Mitsubishi Mirage підстьобнуло повідомлення про швидку відставку: седани і хетчбеки знімуть з конвеєра наприкінці року. Спочатку за підрахунками дилерів запасу машин повинно було вистачити до літа 2025 року, проте цього року “бюджетник” продається набагато краще очікуваного: за дев’ять місяців покупців знайшли 20 тисяч машин, тобто в гамі Mitsubishi краще беруть тільки Outlander (35 тисяч машин за той самий період).

Останні новини:  Cadillac вивів на випробування новий Escalade IQL: живе фото


nnews.com.ua