Суцільний твід та затишний кежуал: княгиня Монако за два дні вигуляла два різні образи (фото)

Сьогодні,   13:20    366

Княгиня Монако Шарлін за два дні вигуляла два кардинально різні стильні образи: елегантний твідовий — на підсвічування палацу на підтримку «Рожевої стрічки» та осінній кежуал — на захід проти жорстокого поводження з тваринами.

Фото з івентів опублікували на офіційній сторінці князя та княгині Монако.

«Її Величність, княгиня Шарлін почесний президент Рожевої стрічки, приступила до символічної ілюмінації Place du Casino в Розе і таким чином запустила місяць «Рожевий жовтень» (місяць всесвітньої програми інформування про рак грудей, — ред.), глобальну кампанію», — йдеться у повідомленні.

Останні новини:  Дружина хавбека Шахтаря похизувалася сексуальними кадрами у соцмережах (фото)

На офіційний захід Шарлін прийшла у тепленькому твідовому костюмі в «гусячу лапку», який складався зі спідниці А-силуету та укороченого жакету. Образ вона доповнила чорними туфлями на підборах.

Княгиня Шарлін у Монако на офіційному заході
Шарлін має стильний вигляд у тепленькому вбранні

А от на забіг проти жорстокого поводження з тваринами Шарлін з’явилася у теплому в’язаному светрі з капюшоном та чорних джогерах. На руках княгиня тримала песика породи чіхуахуа.

Княгиня з'явилася на благодійному заході з маленьким улюбленцем



Княгиня з’явилася на благодійному заході з маленьким улюбленцем

Останні новини:  Наречена Кріштіану Роналду для модного івенту підкреслила соковиті форми срібним обтислим платтям (фото)
Фото Eric Mathon / Palais princier
Свій кежуал-образ княгиня доповнила сонцезахисними окулярами