Зростальний Місяць від 3 до 16 жовтня 2024 року: особливості періоду, що категорично заборонено робити

Сьогодні,   08:20    145

Зростальний Місяць з 3 до 16 жовтня 2024 року наділяє всі починання додатковою силою і допомагає закріпити позитивні зміни у житті.

Період зростального Місяця з 3 до 16 жовтня 2024 року наповнений енергією зростання, що сприяє початку нових справ, реалізації проєктів та залученню фінансового успіху. Цей час особливо сприятливий для дій, які передбачають розвиток, примноження та зміцнення в різних сферах життя.

Останні новини:  Як видалити плями шоколаду без зайвих витрат на засоби для прання

Однак є кілька категоричних заборон під час зростального Місяця, яких варто дотримуватися, щоб уникнути негативних наслідків:

Що категорично заборонено робити:

  1. Руйнувати або завершувати проєкти: цей період не підходить для закриття справ, розірвання договорів чи звільнення. Енергія зростального Місяця не підтримує завершення, тому це може спричинити застої або перешкоди в майбутньому.
  2. Починати дієти або голодування: у фазу зростання організм налаштовується на накопичення, тому спроби схуднення або обмеження їжі можуть мати протилежний ефект.
  3. Позбуватися майна чи цінних речей: у цей період не рекомендується продавати або втрачати матеріальні речі, адже це може спричинити фінансові втрати або уповільнити приплив нових ресурсів.
  4. Обрізати волосся: якщо ви бажаєте, щоб ваше волосся було густим і швидко росло, підстригати його краще під час спадного Місяця. Зростальний Місяць навпаки може уповільнити зростання волосся.
Останні новини:  Як правильно мити підлогу, щоб завжди була чистою і свіжою: добірка хитрощів

Дотримуючись цих застережень, ви зможете повноцінно використовувати енергію зростального Місяця для особистого розвитку та фінансового успіху.