Жінок яких професій чоловіки вибирають собі в дружини — дослідження вчених

Сьогодні,   16:21    130


Чоловіки дуже серйозно підходять до питання вибору супутниці життя, і у них є ряд критеріїв, за якими вони визначають ідеальних дружин. За результатами дослідження чоловіки назвали шість жіночих привабливих професій. Проте не варто засмучуватися, якщо в їх числі немає вашої, адже в житті все набагато різноманітніше, і всі ми знаходимо супутників життя, яким по душі і наша зовнішність, і покликання, і характер.

Більшість опитаних чоловіків зізналися, що їм подобаються творчі професії, які допомагають дівчатам розкритися і не бути «банальними». Вони впевнені, що творчість накладає особливий відбиток на характер дівчат, роблячи їх загадковими та креативними, здатними бачити світ у яскравих фарбах і помічати деталі, які більшість людей залишають без уваги. У дослідженні допомогли і дівчата, які підтвердили, що вони не залишаються без чоловічої уваги та часто отримують пропозиції піти на побачення. Небайдужі чоловіки до професій візажиста, фотографа, дизайнера.

Ще одна професія, яка привертає чоловічу увагу — журналістика. Представникам сильної статі подобаються діяльні й активні дівчата, особливо ті, що працюють на телебаченні. Чоловіки відзначають, що журналістки володіють вольовим характером, у них є чітка життєва позиція. Чоловіки кажуть, що з журналісток виходять прекрасні дружини, здатні піклуватися про сім’ю і кохану людину, приймати швидкі та правильні рішення, не сперечатися через дрібниці.

Останні новини:  Названо спосіб уникнути нудьги у статевому акті

Не залишають без уваги жінок, що працюють в області медицини. Ця професія оповита таємницями та навіть своєрідною романтикою, яка приваблює чоловіків. Багато хто з чоловіків зізналися, що небайдужі до білих халатів, що підкреслюють фігури дівчат. Попри те, що професія виглядає привабливо, не всі чоловіки згодні без зволікання брати в дружини лікарів, особливо хірургів або робітниць швидкої допомоги. Вони прекрасно розуміють, що час, проведений на роботі, становить значну частину життя цих дам.

Останні новини:  Як стати красивішою та молодшою за 1 місяць: корисні та прості поради

Не залишаються без уваги дівчата, які обрали шлях юристів. Ця професія також приваблює чоловіків, які кажуть про непохитний характер обраниць, яких їм доводиться завойовувати. З урахуванням того, що всі чоловіки за своєю природою є мисливцями, їм дуже подобається домагатися розташування дівчат цієї професії.




Насправді чоловіки називали ще безліч професій, і перераховані шість набрали максимальну кількість позитивних відгуків. Дівчатам, сфера діяльності яких лежить не в цих областях, не варто засмучуватися, адже чоловіки оцінюють майбутніх обраниць не тільки з обраної професії. Важливо, щоб супутниця життя підходила саме їм, володіла особливими рисами характеру, і не обов’язково нею повинна стати модель з обкладинки глянсового журналу з дипломом юриста і фотографією в якості хобі.

Останні новини:  Шукали відповідь 75 років: у Гарварді знайшли секрет щастя


woman24.kyiv.ua