Гейлі Бібер продемонструвала модний колір волосся, з яким зустрічає осінь 2024 (фото)

Сьогодні,   05:00    208

Цієї осені закордонні знаменитості вирішили задати тенденцію на зміну кольору волосся. Популярна британська співачка Дуа Ліпа перевтілилася у красуню зі звабливим волоссям вишнево-шоколадного кольору. А от трендсетерка та новоспечена матуся Гейлі Бібер стала на світлу сторону. Який відтінок волосся обрала дружина артиста Джастіна Бібера на осінь 2024, дізнавайся на Люкс.

Останні новини:  Бейонсе роздяглася в рекламі Levi's (фото)

На своїй Інстаграм сторінці Гейлі Бібер стала активніше вести соцмережі після народження первістка Джека Блюз Бібера. І на одній з останніх історій Гейлі вирішила показати своє свіжопофарбоване волосся, яке миттю стало трендом. Для свого осіннього образу дівчина не робила кардинальних змін в зачісці, як, до прикладу, її подруга супермодель Кендалл Дженнер, а тільки злегка освіжила колір шевелюри.

Останні новини:  У луку з твіду та босоніжках: принцеса Олександра на модному показі в Парижі (фото)

Гейлі Бібер - фото 644570
Гейлі Бібер / haileybieber

На фото можна побачити, що коріння волосся так і залишилось натурального русявого відтінку, а от по довжині Гейлі вирішила перефарбувати у теплий медовий відтінок. Це саме те, що треба на золоту пору осінь. Гадаємо, її новий образ чудово підкреслює стиль моделі, додаючи ще більше шарму та елегантності.

Останні новини:  Кайлі Дженнер одягла відверту сукню з глибоким вирізом (фото)