Юрій Нікітін відзначив 6-річчя пісні Плакала

Сьогодні,   13:00    316

Юрій Нікітін, перебравшись жити до США, напевно, сумує за українськими шоубізнесовими тусовками. Ось і згадує минуле. Продюсер підрахував, що композиції «Плакала» минуло 6 років.

Дню народження пісні гурту Kazka “Плакала” Юрій Нікітін присвятив цілий пост в Інстаграмі. Якраз 6 років тому було відзнято кліп на цю знакову композицію. Продюсер згадав, скільки талановитих людей було залучено до дійства.

Схоже, у продюсера від бездіяльності за океаном зачесалися руки. Тож нагадав він про трек, який зібрав понад 460 мільйонів переглядів не просто так. Мовляв, допоміг прославитися одній молодій команді й може взяти на поруки й інших виконавців-початківців. Тож запропонував писати йому в особисті, завіривши, що готовий надати допомогу абсолютно безплатно.

Останні новини:  Хто дружина Олега Винника: як виглядає, чим займається, чи є діти та коли співак з нею одружився

Подібну ініціативу підписники Нікітіна назвали “крутою” та “чудовою”. А самого продюсера нагородили титулом “талановитий продюсер” та “геніальна людина”.

Тим часом учасники гурту Kazka, що залишилися в Києві й навіть відправили одного з колег до війська, скромністю не страждають. Оголосили себе “наймоднішим гуртом в Україні”.

Останні новини:  Памела Андерсон під прицілом папараці в Іспанії

Саша Заріцька з командою під звуки нового треку показали, як вбираються та готуються до чергового концерту. Хтось із жителів Краматорська з сумом пригадав, як 3 роки тому укладання волосся солістці робили в їхньому місті, і як хочеться повернути ті часи назад.




Коментатори зіркового Інстаграм-акаунту назвали нову композицію “прекрасною”, а музикантів “шикарними красенями”. Все вийшло витончено та стильно. Але найбільш модним було визнано не Заріцьку, а… гітариста. Будемо сподіватися, що музиканта після цього не звільнять. Напевно, подібне написав хтось із дівчаток.

Останні новини:  Спочатку старший брат Павло Зібров показував молодшому приклад: тепер Павло взяв Володимира до себе на роботу


odnaminyta.com