Geely готує дебют гібрида нового покоління

Вчора,   19:31    260

Geely підтвердила дебют гібриду з запасом ходу 2000 км, який протягом року вже піде у серію. Йдеться про систему Thor PHEV наступного покоління: тепловий ККД бензинового мотора становитиме 46%, витрата палива не перевищить трьох літрів на 100 км, а комбінований запас ходу становитиме понад 2000 кілометрів.

Цікаво, що Geely вже встигла посперечатися з BYD, у кого найефективніший гібрид. У червні публічна дискусія звелася до того, що система Geely так і не стала серійною. Тепер тести завершено, а значить скоро в Китаї буде два гібриди із запасом ходу понад 2000 кілометрів. За неофіційними даними у випадку з Geely йдеться не про седан, а про кросовер.

Останні новини:  Оновлений Ford Equator Sport 2025 року збільшився і змінив дизайн

Найбільш інноваційним може стати 4,74-метровий позашляховик суббренду Galaxy з 1,5-літровим “атмосферником” і літій-залізо-фосфатним акумулятором. Про це повідомляє Аutogeek.

За словами представників бренду, хоча не всі технології Geely стали масовими, за вісім місяців 2024 року продажі автомобілів на нових джерелах енергії зросли майже вдвічі в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Так, сукупні продажі суббренду Galaxy перевищили 200 тисяч одиниць, і зростання не припиняється.

Останні новини:  Новий дорожній знак вводить українських водіїв у ступор: що він означає


newsauto.com.ua