Оновлений Ford Equator Sport 2025 року збільшився і змінив дизайн

Сьогодні,   10:00    295


Оновлений Ford Equator Sport 2025 року збільшився і змінив дизайн

Ford вирішив освіжити свій кросовер Equator Sport, який продається у Китаї вже майже три роки. Головні зміни торкнулися зовнішності автомобіля, особливо його передньої частини. Крім того, незабаром з’явиться і гібридна версія моделі. Новий Ford Equator Sport 2025, котрий за межами Китаю відомий як Territory, отримав серйозні зміни в дизайні.

Останні новини:  Знак «машина з крилами»: що він означає та навіщо потрібен на дорогах

Найпомітніше – це нова передня частина. Замість масивних грат радіатора тепер тут чорна панель, що з’єднує нові світлодіодні фари з повітрозабірниками в бампері. Збоку та ззаду змін менше, але нижня частина заднього бампера стала виглядати акуратніше. З’явилися нові варіанти колісних дисків, включаючи 20-дюймові, та два нові кольори кузова.

Останні новини:  Рада готує нові обмеження для водіїв: кому доведеться міняти права

Автомобіль трохи підріс – тепер його довжина становить 4685 мм, що на 55 мм більше ніж раніше. Інші розміри, включаючи колісну базу 2726 мм, залишилися колишніми. У салоні змін мінімум – з’явилися нові варіанти обробки та покращена аудіосистема з 10 динаміками. Два 12,3-дюймові екрани на передній панелі залишилися на місці.




Під капот Equator Sport спочатку буде встановлюватися знайомий 1,5-літровий турбомотор EcoBoost потужністю 168 л. з крутним моментом 260 Нм. Він працює в парі з 7-ступінчастим «роботом» та переднім приводом. Але найцікавіше це плани Ford випустити гібридну версію кросовера. Вона отримає сумарну потужність 215 л. Ціни на оновлений Equator Sport поки не оголошено.

Останні новини:  Експерти пояснили, чому не можна запускати двигун авто одразу після увімкнення запалювання


uamotors.com.ua