Україну замело снігом: у мережі з’явилися перші кадри (Відео)

Сьогодні,   08:34    2965

У ніч на 30 вересня у західних регіонах України значно похолодало – температура повітря знизилася, а у Карпатах випав перший сніг.

Рятувальники показали, як виглядають засніжені гори. Відео знято зранку 30 вересня на горі Піп Іван, що в Івано-Франківській області.

У ДСНС зазначають, що температура повітря на горі Піп Іван становила -5°С. Також були зафіксовані сильні пориви вітру.

Останні новини:  Українські захисники на Луганщині відбили ворожий штурм із залученням техніки (відео)

Туристів закликають не нехтувати безпекою та утриматися від туристичних походів. Водночас тим, хто все ж вирішив йти в гори радять взяти з собою теплі рукавиці, бафи для захисту шиї та обличчя, надягати кілька шарів теплого одягу та зимове взуття.

Фотографії засніжених українських гір показало також Західне регіональне управління Держприкордонслужби України на своїй сторінці у Facebook.

Останні новини:  ВМС Греції посилилися новим фрегатом від Naval Group (відео)

В гори краще не ходити. Як виглядають засніжені Карпати (фото, відео)В гори краще не ходити. Як виглядають засніжені Карпати (фото, відео)В гори краще не ходити. Як виглядають засніжені Карпати (фото, відео)В гори краще не ходити. Як виглядають засніжені Карпати (фото, відео)В гори краще не ходити. Як виглядають засніжені Карпати (фото, відео)Перший сніг у Карпатах 30 вересня (фото — Західне регіональне управління ДПСУ)