Картоплю в супі можна замінити: вибираємо смачні аналоги

Сьогодні,   11:31    558


В супах картопля часто грає першу скрипку. Вона відповідає за поживність, густоту та консистенцію. Більшість рецептів передбачає її використання. Якщо ви хочете з певних міркувань замінити картоплю на інший продукт, то це можна легко зробити. Можливо, вам навіть більше сподобається смаковий результат.

Варіанти заміни картоплі

Звичайну картоплю можна замінити на батат. Це один з найвдаліших альтернативних варіантів. Батат здатен надавати супу особливу ніжність та м’якість. А ще він дуже корисний та є природним антиоксидантом.

Останні новини:  Ідеальний обід: смачний рецепт макаронів зі свининою

Для заміни картоплі є ще один варіант заміни — квасоля. Щодо неї, то можна пограти зі смаками, бо окрім фасолі є ще нут та сочевиця.

Один з найніжніших овочів, які здатні взяти на себе роль замінниками картоплі в супі — кабачок. До речі, на смак такий суп стане легшим.

Не переключайтесь, як кажуть по телевізору чи на радіо, бо варіанти заміни ще не завершені. Для супу замість картоплі можна спробувати пастернак, гарбуз або ріпу. Аромат вашій страві гарантовано.

Останні новини:  Лазанья, в якій замість звичних листів тіста – кабачки

Якщо картопля раптом закінчилася, а суп треба чимось заправити, на поміч завжди прийдуть крупи. Пшоно, перловка, рис, гречка — варіантів вистачає. Головне — знайти той, який вам найбільше подобається.


dailynews.kyiv.ua