Новий Lexus LFA представлять восени 2025 року

Сьогодні,   19:34    264

Перші чутки про плани Lexus випустити друге покоління LFA з’явилися ще у 2021 році, але тепер здається, що автомобіль дійсно знаходиться в активній розробці. Згідно з інсайдерською інформацією від Best Car, прем’єра моделі не за горами, а процес її створення вже на фінальній стадії. Про це інформує UAmotors.

Багато експертів сумнівалися, чи Toyota наважиться випустити нову версію цієї моделі, але, схоже, це станеться в найближчому майбутньому.

Останні новини:  Тюрма за п’яну ДТП: кого з українців вже скоро можуть почати кидати за ґрати

Дизайнери з Японії прогнозують, що автомобіль матиме спортивний екстер’єр, хоча його назва може бути іншою, ніж LFA. Однак, навіть самі керівники Lexus вважають цей проект наступником оригінальної LFA, тому формально новинку можна буде назвати LFA II.

За даними Best Car, новий Lexus вразить своєю потужністю. Ймовірно, він отримає гібридний силовий агрегат на базі 4-літрового V8 з подвійним турбонаддувом, який забезпечить потужність близько 900 кінських сил.

Габарити автомобіля включатимуть довжину 4,6 метра, ширину 1,9 метра та висоту 2,7 метра. Колісна база складатиме 2,7 метра. Модель буде задньопривідною, а її вартість, ймовірно, сягне близько 20 мільйонів ієн або 7 мільйонів гривень.

Останні новини:  Названий найпопулярніший в Європі автомобіль: це більше не Tesla


newsauto.com.ua