Раритетний Porsche 911 Turbo продали з аукціону за колосальні $818 000

Сьогодні,   00:12    506

З аукціону Bonhams продали останній Porsche 911 Turbo Coupe із повітряним охолодженням. Спорткар 1998 року випуску, який усі ці роки зберігався у гаражі, пішов з молотка за неймовірні 818 тисяч доларів.

Купе з номером шасі WP0ZZZ99ZWS370750 не стандартне. Воно побувало у відділі Porsche Sonderwunsch, де фахівці протягом шести місяців доопрацьовували та кастомізували його. Кузов пофарбували в унікальний темно-синій відтінок, а салон оздобили шкірою кольору Night Blue. На передній панелі встановили табличку з написом In Memoriam Prof. Ferry Porsche», а на бічних порогах табличку з написом «The Last Waltz».

Останні новини:  У Раді готують нововведення для автомобілістів — подробиці

Також майстри доопрацювали двигун спорткара, збільшивши його віддачу до 444 к.с. Вони застосували оновлення WLS 2, що включає установку подвійних патрубків вихлопні системи, додаткового масляного радіатора, розпорки стійки і паливного бака на 92 літри. Організатори аукціону планували виручити за цей унікальний Porsche 911 Turbo Coupe щонайменше 1 мільйон доларів, але очікування не справдилися. Максимальна ставка була на рівні 818 тисяч доларів.



autocentre.ua

Останні новини:  Представлений унікальний Volkswagen: до кросовера Taigun приробили відкриту платформу пікапа