Джессіка Честейн відвідала показ Gucci у квітковій сукні

Вчора,   20:30    220

Акторка підкреслила фігуру жовто-зеленою сукнею у квіти.

Рудоволоса красуня та лауреатка «Оскара» Джессіка Честейн відвідала показ нової колекції Модного дому Gucci. Шоу бренду відбулося у межах Тижня моди в Мілані і на ньому креативний директор Сабато де Сарно презентував публіці колекцію весна-літо 2025.

Джессіка давня шанувальниця Gucci та клієнтка бренду. Вона одягла на захід обтислу сукню з декольте та опущеною лінією плеча. Вбрання було досить милого фасону, виконане в ретростилі, а на тканині був принт у вигляді ромашок. Образ для неї підібрала стилістка Елізабет Стюарт.

Останні новини:  Кейт Міддлтон переконала принца Вільяма піти на примирення з Гаррі

«Що мені так сподобалося у сукні, яку я одягла на шоу, так це те, що вона була нагадуванням італійського гламуру», — каже Честейн. «Я відчувала, що повертаюся назад у часі, але водночас вона здавалася сучасною». Вона була особливо зачарована літнім принтом. «Візерунок сукні був чудовий, тому що, хоча це й були квіти, він не здавався надто романтичним; крій сукні був досить сексуальним», — каже вона виданню Vogue.

Сукню Джессіка носила у поєднанні з чорними слінгбеками, сумкою Gucci моделі Jackie, сонцезахисними окулярами та об’ємною зачіскою з локонами.




Вбрання від Gucci Честейн дуже часто одягає світські заходи. Наприклад, у сукні з лелітками та декольте вона відвідала світську вечерю «Турбота про жінок», яку провів фонд Kering.

Останні новини:  Оксана Білозір у бронику заспівала у зруйнованій церкві на Курщині