Електричний седан Mazda EZ-6 для Європи помітили на випробуваннях

Сьогодні,   13:00    165

Фотографи помітили закамуфльований прототип Mazda EZ-6 під час випробувань у Німеччині, лише через місяць після того, як автовиробник підтвердив плани щодо його запуску в Європі. Седан китайського походження стане духовним наступником знятої з виробництва Mazda 6 і конкурентом Volkswagen ID.7 та інших гравців у сегменті.

Відомо, що Mazda EZ-6, представлена в квітні 2024 року, базується на тій же платформі, що й седани Changan Deepal/Shenlan SL03.

Останні новини:  В Україні стартували продажі оновленого Porsche 911

Незважаючи на те, що прототип, помічений у Європі раніше вже був представлений у Китаї, все ще залишається замаскованим. Незрозуміло, чи будуть якісь відмінності від китайської моделі, хоча, якщо це варто, прототип виглядає ідентичним. Ми також бачимо активний задній спойлер у дії та інший комплект чорних легкосплавних дисків.

Останні новини:  Штраф 425 гривень: кому з водіїв в Україні потрібно терміново замінити документи

При довжині 4921 мм седан середнього розміру приблизно на 30 мм довший за зняту з виробництва Mazda 6 і на 40 мм коротший за VW ID.7. Він побудований на основі архітектури Changan, яка підтримує як електричні силові агрегати, так і трансмісії із ДВЗ.

Японський автовиробник підтвердив, що європейський дебют новинки заплановано на осінь. Ціни на технічні характеристики авто стануть відомі ближче до дати офіційного дебюту.



autogeek.com.ua

Останні новини:  З початку 2024 року українці отримали понад 15 тисяч електронних посвідчень водія