В Україні помітили новий електричний автомобіль Volkswagen, що проїжджає до 700 км на одній зарядці

Сьогодні,   10:00    351


В Україні помітили новий електричний автомобіль Volkswagen, що проїжджає до 700 км на одній зарядціВ Україні помітили новий електричний автомобіль Volkswagen, що проїжджає до 700 км на одній зарядці

На українському ринку з’явився новітній Volkswagen ID.7. Один з перших електрокарів було зафіксовано у Києві, і світлини автомобіля опублікували на Instagram-сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua.

Volkswagen ID.7 є флагманом у електричній лінійці німецького виробника. Цей новий п’ятиметровий ліфтбек представляє альтернативу моделі VW Passat.

В інтер’єрі автомобіля встановлені цифровий щиток приладів та великий 15-дюймовий сенсорний екран. Серед опцій присутні панорамний дах зі змінним ступенем тонування, проєкція на лобове скло, паркувальний автопілот і сидіння з клімат-контролем.

Останні новини:  В Україні презентовано новий електричний Porsche Macan

Volkswagen ID.7 доступний у версіях потужністю від 204 до 340 кінських сил. Конкретно ця версія оснащена 286-сильною установкою, яка розганяється до 100 км/год за 6,5 секунди. Батареї ємністю 82 та 91 кВт∙год забезпечують запас ходу від 620 до 700 км відповідно.

На українському ринку Volkswagen ID.7 продається неофіційно, з ціною, що варіюється від 31 до 35 тисяч доларів.

Останні новини:  Dodge Stealth повернеться у форматі кросовера і замінить Durango

Варто зазначити, що у серпні з 1209 нових електроавто, 1027 були вироблені в Китаї, що складає 85% від загальної кількості.


uamotors.com.ua