Іспанець заробляє на тому, що псує чужі весілля: скільки це коштує

16.09.2024   12:00    2420

Додаткову плату він бере за побої.

Іспанець придумав геніальний спосіб заробляти гроші – псувати весілля, прикидаючись коханцем нареченої або нареченого і пропонуючи втекти разом.

Про Ернесто, чоловіка середніх років, що стоїть за цією дивною послугою, заговорили в Іспанії після того, як він з’явився у вірусному відео, розміщеному у TikTok.

Він стверджує, що хоча більшість людей вважають день свого весілля найщасливішим у своєму житті, для декого він є жахіттям. І ці декілька людей є його клієнтами.

Останні новини:  Купувала тільки продукти: туристка безкоштовно жила 2 місяці на райському острові

За базовий гонорар у 500 євро Ернесто обіцяє зіпсувати весілля клієнта і видавати себе за кохання його життя, благаючи втекти разом, аби лише скасувати подію.

«Якщо ти сумніваєшся, не хочеш одружуватися або не знаєш, як сказати «ні», не хвилюйся більше, я скасую весілля для тебе, – каже Ернесто у відео.

– Тобі потрібно лише сказати мені час, місце і дату, і я з’явлюся на церемонію. Я скажу, що я – кохання твого життя, і ми втечемо разом, тримаючись за руки».

Очевидно, сервіс починався як жарт, але після того, як на нього посипалися запити від зацікавлених осіб, Ернесто зрозумів, що він на щось спромігся.

Останні новини:  Модель, яка вийшла заміж за себе, отримала 1500 пропозицій руки і серця після розлучення

Зараз він бере 500 євро за зрив заходу, що не містить витрати на проїзд, але йому доплачують у разі непередбачуваних інцидентів. Наприклад, якщо йому дають ляпаса, б’ють кулаком чи ногою, він отримує більше. Кожен ляпас приносить йому 50 євро.

«Кожен ляпас коштує 50 євро. Я намагаюся бігти, але я знаю, що кожного разу, коли мене б’ють, мені платять більше. Тому, якщо я можу бігти повільніше, я біжу повільніше. Так я заробляю свої гроші», – пояснив Ернесто.

Останні новини:  Чоловік не може продати свій будинок через туалет, який поставили біля його ґанку

Послуга Ернесто виявилася досить популярною і зараз він нібито має повністю розписаний графік до 2 листопада.