Ми всі робимо одну й ту саму помилку: експерти розповіли, як правильно мити голову

16.09.2024   17:40    191

Щоб волосся було здоровим і блискучим, необхідно використовувати додаткові засоби — кондиціонер і маску.

Багато людей миють голову абсолютно неправильно. При цьому при використанні правильного методу, вони були приголомшені, адже результат було видно відразу. Про це пише видання Мirror.

Миття голови не є складним процесом, проте дехто робить це зовсім не так, як потрібно, — наносять шампунь на все волосся й одразу ж змивають.

Останні новини:  Найкращі ідеї замшевого одягу на осінь: як обрати трендові жакети, куртки, костюми та взуття

Однак, у джерелі пишуть, що під час прийняття душу слід використовувати шампунь двічі, а не один раз.

“Перший раз очистить волосся від усього бруду і залишків продуктів, але коли ви зробите це вдруге, шампунь дійсно зможе зробити те, для чого він призначений”, — пишуть у матеріалі.

Останні новини:  Причини кризи у стосунках: як зберегти сім’ю

При цьому, важливо наносити шампунь тільки на шкіру голови, а під час змивання він буде проходити через середину і кінці волосся.

Потім необхідно нанести кондиціонер і маску на волосся, не зачіпаючи коріння, і розплутати його в душі пальцями або гребінцем із широкими зубцями.

“Не забувайте, що мити волосся можна тільки 2-3 рази на тиждень, тому що занадто часте миття може призвести до сильного пошкодження волосся”, — додали в джерелі.

Останні новини:  7 застарілих звичок у пранні, які псують ваш одяг

А також раніше експерти назвали топ 5 найкращих вітамінів для волосся, які зроблять його здоровим і блискучим.

Цей матеріал має виключно інформаційний характер і не містить порад, які можуть вплинути на ваше здоров’я. Якщо ви відчуваєте проблеми, зверніться до фахівця.