Зовнішність абсолютно нового Volkswagen Teramont розкрили до прем’єри

16.09.2024   22:00    668
Зовнішність абсолютно нового Volkswagen Teramont розкрили до прем'єри

У відкритій базі Мінпромторгу Китаю з’явилися фотографії та характеристики позашляховика нової генерації. Судячи з незмінної довжини колісної бази, в основі Volkswagen Teramont та сама платформа, проте всі кузовні панелі інші, а звіси значно зросли. Новинка сертифікована в єдиній версії 450 TSI з бензиновим двигуном 2.0 (272 сили) і повним приводом.

Останні новини:  Світовий автопром впав у стагнацію

Друге покоління Volkswagen Teramont у Китаї отримає приставку Pro. Новинка збільшиться в розмірах: на 106 мм завдовжки, на 2 мм завширшки і на 15 мм у висоту. При цьому відстань між осями колишня (2980 мм). Збоку кросовер найпростіше впізнати за “потаємними” ручками, ззаду – за квадратними секціями всередині ліхтарів, спереду – за заглушкою замість решітки радіатора і хитрими фарами з вісьмома прямокутними зонами.

Останні новини:  Chery потрапила у скандал через дівчину, що відверто позувала на її автомобілі
Autohome.com.cn / Минпромторг КНР
Autohome.com.cn / Минпромторг КНР

Бензиновий двигун 2.0 TSI став потужнішим: в актуальній моделі він видає не більше 220 кінських сил, а тепер віддача зросла до 272 кінських сил, тобто “турбочетвірка” майже наздогнала за потужністю 2,5-літровий V6 (299 сил). Можливо, шестициліндровий двигун зовсім відправлять у відставку, адже в Китаї ставка на малолітражні мотори дозволяє заощадити на податках.




Дата прем’єри нового Volkswagen Teramont не називається: можливо, кросовер покажуть тільки наступного року. Не виключено, що першим дебютує північноамериканський аналог: у нього оригінальні агрегати, а також є “укорочена” версія.

Останні новини:  Китайці зірвали прем’єру кросовера MINI Aceman JCW



nnews.com.ua