Олена Зеленська вперше за довгий час змінила зачіску (фото)

08.09.2024   15:50    189

Дружина президента України Олена Зеленська вперше за довгий час оновила свою зачіску. Перша леді, яка нещодавно зачарувала стильними діловим аутфітом, у новому іміджі має дуже ніжний зовнішній вигляд.

Нові світлини були опубліковані на офіційних сторінках Зеленської у соцмережах. Знімки першої леді України з новою зачіскою були зроблені під час її розмови з вдовою сенатора Джона Маккейна — великим другом України, який помер у серпні 2018 року.

Останні новини:  Елізабет Олсен продемонструвала стильне вбрання (фото)

Зазвичай Олена Зеленська робить проділ волосся набік, але цього разу 46-річна перша леді зробила його посередині голови. Така невеличка зміна перетворила образ жінки на ніжний та осяяний.

«Так само як її чоловік, пані Маккейн послідовно підтримує Україну. Однією з перших відвідувала українських біженців, які щойно перетнули європейські кордони, рятуючись від Росії в березні 2022 року«, — розповіла Зеленська.

Останні новини:  Дар'я Білодід у червоному та з Chanel попозувала на даху елітного ЖК (фото)
олена зеленська
Фото: instagram.com/olenazelenska_official
олена зеленська
Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Який вигляд Олена Зеленська мала раніше

Лиш днями дружина Володимира Зеленського показувала, як можна стильно носити бокову укладку. Така зачіска добре підходить лукам у діловому стилі.

олена зеленська