Як швидко і ефективно почистити плінтуси від пилу

06.08.2024   21:40    58

Підтримання чистоти в домі – це безперервна робота, і деякі неочевидні ознаки часто видають неохайність та безлад. Кухонні стільниці, раковини та кахельна підлога одразу привертають увагу, і зазвичай саме туди ми спрямовуємо найбільше сил на прибирання.

Пилом на плінтусах легко знехтувати, особливо якщо доводиться примружитися, щоб побачити, чисті ці поверхні чи брудні. Експерти розповіли, як швидко та ефективно почистити плінтуси від пилу.

Останні новини:  Чому соняшникову олію не можна зберігати у шафці на кухні

Завдяки неймовірно простому лайхаку можна без особливих зусиль очистити плінтус.

Все, що вам потрібно зробити, це взяти невикористаний аркуш для сушіння і покласти його прямо на вакуум пилососа, закріпивши гумкою.

Після того, як лист сушарки встановлено, увімкніть вакуум і проведіть насадкою по плінтусах у всьому будинку. Сушильний лист збиратиме і утримуватиме будь-які шматочки бруду, волосся та пилу, які накопичилися на плінтусах.

Останні новини:  Про характер людини можна дізнатися по її бровах

Ще одна перевага використання цього лайхаку полягає в тому, що він допомагає запобігти засміченню пилососа. Накопичення певних речовин, як-от тирса або надмірна кількість собачої шерсті, не слід прибирати пилососом, оскільки це може засмітити прилад та призвести до перегріву двигуна.

Як швидко і ефективно почистити плінтуси від пилу: лайфхак

Є кілька застережень, які слід розглянути, перш ніж спробувати цей метод. Одноразові сушарки містять мікропластик, а це означає, що вони не є екологічно чистими. Однак можна знайти інші варіанти. У зв’язку з тим, що все більше людей шукають екологічно чисті засоби для чищення, різні бренди тепер пропонують веганські та біорозкладні або компостовані сушильні листи. Вони також виготовлені з натуральних ефірних олій, тому ви можете насолоджуватися чистим ароматом без ризику подразників у повітрі.

Останні новини:  Жовтень щедро озолотить лише ці знаки Зодіаку. Хто казково розбагатіє