Трамп відмовився від дебатів із Камалою Гаррірс

03.08.2024   16:00    46

Кандидат у президенти США Дональд Трамп відмовився від дебатів зі своєю опоненткою Камалою Гарріс. Про це пише видання Bloomberg.

За словами журналістів, Трамп вважає, що виборці вже знають, яку позицію він і його суперниця-демократ займають.

“Зараз я кажу: “Навіщо мені проводити дебати?” Я лідирую в опитуваннях, і всі її знають, всі мене знають”, — зазначив Трамп.

Останні новини:  ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна

У матеріалі йдеться про те, що Гарріс підштовхує Трампа до проведення дебатів, які він запланував ще проти президента Джо Байдена на 10 вересня, і які організовуватиме ABC News. У перших дебатах Трампа з Байденом президент виступив катастрофічно, що зрештою змусило його піти з передвиборчих перегонів і підтримати Гарріс.

Видання пише, що кампанія Трампа повинна була змінити свою стратегію тепер. Так, кандидат-республіканець зіткнувся з новим противником лише за три місяці до дня виборів. Гарріс надихнула демократів.

За словами журналістів, стратегія Трампа полягає в тому, щоб посилатися на опитування громадської думки, і таким чином “обходити” дебати. Вона аналогічна тій, яку він використовував під час праймеріз Республіканської партії, коли відмовлявся виходити на сцену разом зі своїми суперниками.

Останні новини:  Румунія попросила Україну збивати російські безпілотники, що летять на її територію, – FAZ

Повідомляється, що навіть коли його єдиним серйозним суперником залишалася колишня губернаторка Південної Кароліни Ніккі Гейлі, Трамп відмовився від дебатів із нею, зазначивши свою велику перевагу в опитуваннях.

У матеріалі йдеться, що опитування показують, що Гарріс скорочує розрив із Трампом. Якщо опитування покажуть, що вона все-таки виходить уперед, колишній президент може все-таки зважитися на дебати.

Останні новини:  Сікорський виправдався за свою неоднозначну заяву про передавання Криму


expert.in.ua