6 розумних способів використання лаку для волосся в побуті

24.07.2024   19:40    31

Лак для волосся — чудовий засіб, який варто мати під рукою: чи хочете ви переконатися, що ваша зачіска не розтріпається, бо день був вологим і вам потрібна додаткова допомога, чи хочете надати волоссю додаткового об’єму — мати під рукою балончик-другий ніколи не буде поганою ідеєю. Але лак потрібен не тільки для волосся. Ми не хочемо сказати, що він має магічну силу, але з ним можна багато чого зробити. Ось шість креативних (і несподіваних!) способів використання лаку для волосся в побуті.

Збільште тривалість життя ваших квітів

Ви постійно помічаєте, що ваші квіти в’януть швидше, ніж вам хотілося б? Це трапляється майже кожного разу, коли більшість з нас отримує композицію. Хочете, щоб ваші чудові квіти простояли ще кілька днів? Що ж, вони можуть це зробити за допомогою лаку для волосся.

Останні новини:  Продукт, який є на кожній кухні, назвали засобом від проблем зі шкірою

Ви можете злегка обприскати квіти лаком з відстані приблизно 30 см. Це допомагає зберегти їхні яскраві кольори і запобігає швидкому опаданню пелюсток. Це чудовий спосіб насолодитися особливим букетом ще трохи довше!

Заправляємо нитку в голку

Незалежно від того, чи ви любите вишивати, чи вам потрібно швидко підшити край штанів, заправлення голки в нитку може бути дуже складним завданням. Тому лак для волосся може стати чудовим помічником.

Але не розпилюйте лак надмірно. Розпиліть невелику кількість лаку для волосся на кінець нитки, щоб зробити її жорсткішою. Це значно полегшить проведення нитки через голку, заощадить ваш час і позбавить від розчарувань під час виконання швейних проєктів.

Останні новини:  Як відбілити навіть найбрудніші рушники

Контролюйте блискітки

У той час як діти люблять використовувати блискітки в декоративно-прикладному мистецтві, дорослі можуть бути не в захваті від такого безладу.

Після нанесення блискіток швидко збризніть виріб лаком для волосся, щоб закріпити блискітки на місці. Цей простий трюк запобігає розсипанню блискіток і робить ваші блискучі вироби полірованими та акуратними.

Запечатування крейдяних малюнків

Якщо ви мрієте стати художником або у вас є діти, які люблять малювати крейдою, цей матеріал може стати дуже брудним і опинитися по всій оселі. Хоча ви можете придбати засоби, призначені для запечатування крейди, лак для волосся також може впоратися з цією роботою з набагато меншою кількістю випарів. Тому, якщо ви дуже чутливі, обирайте лак для волосся без запаху.

Зупиніть катастрофу з колготками

Колготки можуть зробити ваш образ більш зібраним і допомогти вам не замерзнути взимку. Але іноді на них з’являються набридливі стрілки. Швидке збризкування їх лаком для волосся може зупинити катастрофу.




Хоча це не врятує ваші колготки в довгостроковій перспективі, це просте рішення цієї проблеми. Тільки не перестарайтеся, бо ваші ноги будуть відчувати себе дуже липкими.

Останні новини:  Як відмити зі склокерамічної поверхні молоко, що збігло під час кипіння

Видаляйте ворсинки та шерсть домашніх тварин

Ви зняли останній лист з валика для ворсу? Не хвилюйтеся. Лак для волосся на допомогу. Просто розпиліть трохи засобу на ганчірку для чищення (або старий рушник), щоб досягти найкращих результатів. Почніть терти, і ви побачите, як ворсинки піднімаються, а шерсть домашніх тварин зникає. Тільки не робіть цього на делікатних тканинах, таких як шовк.