ФБР дослідили телефон, комп'ютер та дім стрілка в Трампа: що знайшли

18.07.2024   18:41    43


Нічого з того, що залишив після себе Метью Крукс, не дало правоохоронцям зачіпку стосовно мотивів його вчинку.

Слідчі з ФБР зламали мобільний телефон Томаса Метью Крукса, який стріляв у Дональда Трампа. Також вони дослідили його комп’ютер, обшукали будинок, автомобіль і опитало понад 100 людей. Про це у середу повідомило Associated Press із посиланням на співробітника правоохоронних органів, поінформованого про хід розслідування.

Останні новини:  Пакет допомоги для України можуть змінити перед підписом Джо Байдена

Той на умовах анонімності повідомив агентству, що телефон Крукса не дав жодних значущих підказок, пов’язаних із мотивами, а також з тим, чи він діяв сам, чи були спільники.

Також наразі не було публічно повідомлено про будь-які записи, передсмертну записку, пости в соціальних мережах чи будь-які інші ознаки, які пояснювали б причини його нападу на Трампа.

Останні новини:  Австралія може передати Україні законсервовані танки Abrams

Зазначається, що політичні уподобання Крукса також є туманними. Він був зареєстрований як республіканець у Пенсільванії, але федеральні звіти про фінансування кампанії також показують, що він дав 15 доларів комітету прогресивних політичних дій 20 січня 2021 року, у день, коли президент-демократ Джо Байден склав присягу.

Колишні однокласники кажуть, що над Круксом «багато знущались в старшій школі». Його описують як «одинака» і «вигнанця». Крукс хотів виступати за шкільну команду зі стрільби з гвинтівки, втім йому відмовили через те, що він був «поганим стрільцем».

Останні новини:  Турецький виробник бронетехніки відкриває новий завод у Великобританії

korrespondent.net