Лавров пояснив, чому Путін "підтримав" Гарріс

Сьогодні,   08:45    462

Лавров пояснив, чому Путін підтримав Гарріс

Фото: Getty Images

Лавров пояснив жарт Путіна

Коментуючи сказану на початку вересня заяву Путіна про «підтримку» Гарріс на президентських виборах, глава МЗС Росії заявив, що його шеф «пожартував» і «в нього гарне почуття гумору».

 

Російський міністр закордонних справ Сергєй Лавров заявив, що Владімір Путін «пожартував», коли нібито говорив про підтримку кандидатури Камали Гарріс на виборах президента США.

Останні новини:  БПЛА знищили двомісячний запас БК Росії - розвідка

Коментуючи в інтерв’ю телеканалу Sky News Arabia сказану на початку вересня заяву Путіна про «підтримку» Гарріс на президентських виборах, глава МЗС Росії заявив, що його шеф «пожартував» і «в нього гарне почуття гумору».

«Не бачу будь-якої різниці ні щодо нинішньої виборчої кампанії, ні щодо майбутніх виборчих кампаній у США на тривалий період часу», – констатував Лавров.

Він заявив, що Джо Байден «уже тривалий час не може керувати країною», але замість нього це робить «глибинна держава», а Дональд Трамп за своєї першої каденції запроваджував «досить серйозні» санкції проти Росії.

Останні новини:  У росії прокоментували можливість ядерної війни в світі

«У підсумку ми зробили для себе висновок, що потрібно розраховувати на себе. Покладатися на те, що прийде «добрий дядечко» в Білий дім або в іншу західну столицю і в нас усе налагодиться, ми ніколи вже в нашій історії не будемо», – сказав глава МЗС РФ.

У Білому домі порадили Москві припинити втручатися у президентські вибори у США.

Останні новини:  Окупанти підтвердили ракетні удари по українській енергетиці

korrespondent.net